Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

27 August 2017

First pro event of new tier and hit Summerslam '17 +!


Herher. Ngantok ahh. Lol. K whatever. Smlm dah abiskan event RtG Kurt Angle. Walaupung memcm jnis opponents yg aku hadap tpi aku berjaya lpas! Coz mostly depa ade byk events pro and aku ade 3 je., ;_;. Well it doesn't matter tho. Yg pasti aku ade pro new tier, event card.


Credits tu free je dr daily login.


Maka dgan itu aku tukar deck ngan pakai taktik yg biase org buat. Ni bukan glitch, just taktik je.


The sht is real!


And during RtG, aku dpat pull tier reset :D


KING!


Triggered gak sbb lme x pull tpi Neville pung jdik ahh drpd nothing.. Herher. And more happier is, otw nk abiskan Kurt Angle tu dpt pull another reset!


And a pro! Damn Sasha! Stay bossy! >:D


Tu je nk update. Sje nk kongsi kebahagiaan. Btw, owner yg jahat tu dah disband team dia. Msok team kawan dia yg duk gtau aku x men bagai tu. Lol. Ade kelmarin dia dm aku tnye ape yg aku ckap kat members yg len sblom left. Aku ckap ahh x de pape pung, nape kan?. Then dia ckap sjak aku left, rmai members yg left gak. I was like wtf dia nk tuduh aku curik members dia kah? Aku reply ape kena mengena ngan aku?. Pastu ohh, dia expect aku ade pengaruh yg len suruh left team. Meh. Dia tu perangai cm setan. Nak je ckap tpi malas nk layan so dah la kat situ. Hahahah! Funny dia disband team dia. Padan muke. Balasan tetibe kecam aku. Pehal manusia cmnieh. K bye!

*Still hoping for Finn and Sami tho.😿



22 August 2017

Aww that's sweet. JK, GODAI.


Welp, smlm punya story. Aku rse ni first time kena serang cmni and tbh, aku mmg sedih ahh. Sedih sbb sikap. Ingtkan org Melayu je bangang2 kecam, om puteh pung sme gak ehh. Tu ahh, first time terkena. Ni sume tang game la gak. Ha ha, korg mesti pikir ntah pape. Well yes mmg ntah pape tpi game pung if sesapa x nk tlong, spe yg x marah. So kat sini, si dia nieh ekceli aku okay je ngan dia. Sblom nieh, elok je smbang2 hu ha hu ha bagai. Bezanya dia tu lgi power mencarut ahh brbanding aku. Aku plg truk pung kat sosial nieh skadar fck ke sht. If geram sgt, mmg ckap direct ahh ejaan tu. X cover dahh. 

Since new tier msok, aku nk lah kad2 bru. Aku ade ragu2 ngan current team sbb mcm x hidup je tu yg menyebbkan aku left team tu. Just x sangka ade yg tnye nape aku left. Aku mcm x nak ahh dia terasa aku left sbb team tu x aktif tpi org2nya baik je. Then aku buat x tau ahh ngan dia last2 dia kecoh kat twitter dia ckap org2 yg left tu x bersyukur. Ehh. Kena maki plak... Aku pung defend ahh diri tpi ckap bahasa rojak je lah. Paham x paham nseb lah. Bukan x bersyukur, maybe dia patut ckap x berhati perut ke, lol. Sbb x bersyukur tu x kena ahh, aku men tau sume events. Aku plg top dlm team, always number 1. Tu psl aku dare kluor, dare defend. Depa no 2, 3 and so on.

Kesan dri tu, aku pung nk join team sorg nieh yg aku ckap power mencarut. Team dia mmg super aktif so aku decided nk join. Then aku men ahh, TBG done recharge. All set. Ade sorg je x recharge full tpi bgi aku dia okay. (Cume dia Spanish, herher). Aku ade letak kad tuk train kan. Dia tegur aku letak stu kad je yg untrained. Aku pikir ohh nnti tkot x sdr ke ape, okay lah. Folo je lah. Aku pung msj dia event starts kul 5 pgi so aku lambat gerak ahh. Kebetulan time tu ade game bola, City vs Everton. Aku tgk sbb FPL tau. JAJAAJA. Game tu plak abis kul 5 gitu then aku trus tido. Esoknya bgun, aku check twitter dulu. Skali si dia serang aku sbb aku x men. Dia ckap aku nieh beria2 benci freeloaders bagai tpi x hidup. I was wthell bro?! Mmg aku panas ahh pehal kau. Aku dah ckap dah event start kul 5 pagi. Ape dia expect yg aku akn men time gitu, dah tntu aku nk tido. Dia nk mati cepat dia sorg je lahh. Fakof ahh dia.


Ohh. Much piggy.


Aku dah mamai bgun2 bnde setan plak ade. Dm ahh dia...


So dorkk.

Dia siap screenshot ohh aku. Aku rse maruah tercalar kat situ disbbkan org yg x memahami. Org yg x paham ape tu different timezone. Aku pikir dia US, not he said his ENGLISHMAN. Aku ade tweet, "not gonna blame #MCIEVE for causing me sleep and wake up late coz someone accused me as a freeloader just bcoz I'm in different zone". Oh, aku ingt ayat nieh. Sepatah demi sepatah. Aku bukan calang2 pompuann. Okay, then aku open the app and men ahh. Dia suruh dptkan 450+, alright! No problem. Then ble dah kutip 450+ pts, dia ckap aku spend money ahh ape ahh. Aku pung ehh kau nk aku bgi pastu tuduh aku memcam plak, pehal kau setan. Aku ckap ahh ade trick nk dptkan byk title doubler, dia still pikir aku spend money. Hah, lantak kau la setan. Aku malas nk gado, dia siap bwk msok dlm team chat skali. Lol. Semak ahh kat situ, ade aku kesah. Cmne ntah yg len bleh relax, ntah depa ni jnis tunduk je kat dia. Aku, no way ahh. Aku mmg fight. Dia spe nk memaki aku. Dia ingat aku x tau free bout glithes tu. What a stupid owner. Bnde nieh sume org dah tau, yg noobs je x tau. 

And I did it. Aku nk bersihkan nme aku dgn grind sbyak yg aku bleh. Lgi best 1000 tpi x lepas sbb ade member deck dia weak. Asuka single WM33, such a weaklings. Ckap min 400 tpi ade lgi x smpi 300 and 350, hotak dia x plak nk marah ke maki! Fakof you owner! FAKOFFF!. So here am I. Heh.

With 18 hrs left

Almost the end of the event

Bukan edit ehh. Font phone are obvious the previous pic was from him and latest was screenshot of mine. He's the second. Dia pung promote aku kat team, if aku stay. Hah. Spe nk stay? Who? Me? Nope. Fakof you owner. You are the first and the last person who causing this stupid problem and destroyed my name! Hope someone with attitude like you can die quickly as you always skip your sleeping hours. Such a spoiler!

BTW, this is a freeloader. Surprise!


YOU SUCK! YOU SUCK! YOU SUCK!

Tu je nk coret. Have a nice day. Not recommended to join "we got 2words4ya" team.! Hope you can't stand long. Hope you die quick. Lol.