Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

4 October 2014

FIFA15 FIFA Ultimate Team 15


Salam Bloggers,

Baru2 ni FIFA15 sudah ada di pasaran. Aritu saya ngan famili pi UO, jumpa le CD nya, hahaha RM205, tgk FIFA14 x de daa, kesian. Saya x men X box ke PS ke, lgi2 PC, saya just men kt Android je. Android pun janji bleh men. Mmg ada rse PhD ble tgk spe2 lah yg ada PS ngan X box tuh. Teringin kot, dulu punya ada lah tp mne ada owg pakai kaset daaa, suma CD!. Apapun, saya dikira legend sbb hahahaha, kaset Super Mario ada lgi bah pastu mseh simpan lgi. Contra pun saya rjin men tau. FIFA15 best TETAPI, ada gak lah yg x puas aty. Ni tuk Android tp yg PS ngan X box x tau laa tp yg Android nieh, x de Origin, kang kalo terunistall kang hilang plak, nk hrpkn FB blum gerenti. Pastu karakter player mcm Minecraft daaa!, cikit je tu pun tgn ngan kasut tp x lawa mcm FIFA14. Last, ble nk men tuh, rse mcm somethin wrong. Feeling tuh x sme mcm men FIFA14, ble men kekadang bosan, nyampah, dan dye punya D-pad nya ntah pape sbb nk tmbah 'skill', 'press', 'takle' ngan 'calling GK'. Dulu punya x lah cmtuh, ada caranya tp kena crik dan belajar;ah, bukn susah. Now, ble suma bergabung jdik susah nk men. Walaupunbegitu, yg bestnya, game FIFA15 trus connect kt tenet, x tension mcm FIFA14. Pastu, contract player yg bru drpd pack ada 14, double 7 dr FIFA14, bgus lah tuh. Yg last, ada 'Simulation', mksudnya komputer tlong menkan team tuk kte. So, kalo2 kte busy, simulation tu bantu kte truskan progress. X kaco server gak mcm lancar ckit, kalo kte yg men, abih game je mesti dye ckp server ada probelem last2, game tdi x ditrima walaupun pd asalnya da benam habis-habisan. Tgklah, ble rematch blek, result lgi kurg drpd yg asal. Geram kot. Heh,.

Hanya perbandingan


Nilah 'Simulation', mcm ntah pape je

OK, thats all for today. Hrp2 ada update, cptlah. Sekian.



15 July 2014

Blog or FIFA14?


Salam Bloggers,

Waa, blog bisng lgu je, x bising komen. LOL. Tenet da la lembap. Utg je lbih, pi laa. Lgipun, BB ada kt Tab, tu yg x on blog sgt. Kt Tab dpt men FIFA14. Drpd PC yg bermasalah.., wuuuu. Krg level x seberapa da ada player yg terer. Andre Schuerrle pun tersenarai gak beb! Mahal pun berguna. Add HangGemuk if you want to. Check out others at Instagram, soda6565_.


Sebenornya daa update, bukn 40, 45 brbalas 1. Tgk kt Insta ehh. :)


Skuad Bronze kalahkn TOTW weh. TOTM x trkecuali.


Hunterlaar from freepack.


Yg len pun adaa. Ehh, Enyeama!

Team nie memberi kekangan yg hebat. Gold player pun susah nk taram dema.

Thats all. Anyways, ada lgi tp byk post kt Insta. So korg singgah la tgk ke, like ke, folo apa salahnya, :P. HAHA. Ape yg pasti, JERMAN juara! A BIG congratulations Germany, 1 star added. Im your fans!, die hard fans!. Thanks for reading!



24 April 2014

Journey of Bird?

Salam Bloggers,

Harini, kte ngan kawan jumpa sekor burung. Burung ni lawa sgt tp x tau pe nmenya. So, ada lah saudara nieh nmpk trus ckp "Ni Burung Raja Udang". Wow, Kingfisher! Patut pun lawa. Kalerful habiss. Tp kesian plak, yela, burung daa terlanggar tiang, jatuh. Mmg kaku dibuatnya. Pastu kali kedua, burung nieh cuba terbang. Ingatkan nk pergi so kte lpskanlah. Last2, dye langgar dinding plakk. Allah, sakit tuh. Berdarah paruh dye tp x teruk cuma mcm luka kt paruh. Pastu bwklah pi toilet basuhkan darah tuh. Ingat nk lpskan tp pikir2 kang mungkin kena lgi. So, kteowg bwklah ni burung ke kelas and jaga jap. Satu kelas teruja sbb burung ni rare. Suma nk usap2, HAHA! Hebat ciptaan Allah nieh, x bleh dinafikan lagi. Akhirnya, kawan ckp dye nk jaga burung tuh sbb atuk dye teringin nk bela sekor. Jdik bgilah dye jagakan. Bagus burung nieh, x cuba nk terbang pun. Kteowg letak je atas meja, burung nie relax je. Osemmmm!!. Haa, tu la alkisah yg berlaku harini. Thanks for reading!

Stress sampai beruban...

Salam Bloggers,

Ya Allah, serius ckp, minggu lps mmg x penah nak berhenti berpikir. Betoi, setiap detik kena pikir tang tu tang nieh, terutama sekali Projek Akaun nieh. Pergh, tambah lgi ngan Add Math. Wow, so dasyat. Tengok mcm senang tp kome x tau. Projek nie pun cg juga tolong backup, kalo x, x siap la dibuatnya pastu lewat plak nk menghantarnya lgikan salah buatnya. Blurrr, nak je koyak suma nieh sbb tension sgt. Bru kt sek blom kt umah. Wakakaka. Btw, nak wat cmne, tahun last. Tahun depan la bleh nk lepaking. Hahahahaha! Haa, biarla, projek nieh tuk SPM, so its very important. OK, thats all. Thanks for reading!.


Study hard? Study smart actually... Nevermind, keep practicing!