Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

4 October 2014

FIFA15 FIFA Ultimate Team 15


Salam Bloggers,

Baru2 ni FIFA15 sudah ada di pasaran. Aritu saya ngan famili pi UO, jumpa le CD nya, hahaha RM205, tgk FIFA14 x de daa, kesian. Saya x men X box ke PS ke, lgi2 PC, saya just men kt Android je. Android pun janji bleh men. Mmg ada rse PhD ble tgk spe2 lah yg ada PS ngan X box tuh. Teringin kot, dulu punya ada lah tp mne ada owg pakai kaset daaa, suma CD!. Apapun, saya dikira legend sbb hahahaha, kaset Super Mario ada lgi bah pastu mseh simpan lgi. Contra pun saya rjin men tau. FIFA15 best TETAPI, ada gak lah yg x puas aty. Ni tuk Android tp yg PS ngan X box x tau laa tp yg Android nieh, x de Origin, kang kalo terunistall kang hilang plak, nk hrpkn FB blum gerenti. Pastu karakter player mcm Minecraft daaa!, cikit je tu pun tgn ngan kasut tp x lawa mcm FIFA14. Last, ble nk men tuh, rse mcm somethin wrong. Feeling tuh x sme mcm men FIFA14, ble men kekadang bosan, nyampah, dan dye punya D-pad nya ntah pape sbb nk tmbah 'skill', 'press', 'takle' ngan 'calling GK'. Dulu punya x lah cmtuh, ada caranya tp kena crik dan belajar;ah, bukn susah. Now, ble suma bergabung jdik susah nk men. Walaupunbegitu, yg bestnya, game FIFA15 trus connect kt tenet, x tension mcm FIFA14. Pastu, contract player yg bru drpd pack ada 14, double 7 dr FIFA14, bgus lah tuh. Yg last, ada 'Simulation', mksudnya komputer tlong menkan team tuk kte. So, kalo2 kte busy, simulation tu bantu kte truskan progress. X kaco server gak mcm lancar ckit, kalo kte yg men, abih game je mesti dye ckp server ada probelem last2, game tdi x ditrima walaupun pd asalnya da benam habis-habisan. Tgklah, ble rematch blek, result lgi kurg drpd yg asal. Geram kot. Heh,.

Hanya perbandingan


Nilah 'Simulation', mcm ntah pape je

OK, thats all for today. Hrp2 ada update, cptlah. Sekian.



0 talk here:

Post a Comment