Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

1 September 2016

QWERTYUIOP Lifes? Huh.




Err. Nak update ape kt blog nieh. Nak buang x bleh pasal dah mcm2 aku tulis lantak ahh merapu ke dak. Nak restart mmg x ahh. By the way, alang2 syok sendiri tulis ni, aku nak gtau kawan2 aku yang aku ni bukanlah Soda yg kt sekolah dulu... 

"Awat? Pasal pe?"

Ishh. Aku berubah nieh bukan sbb suka2 jak. Aku berubah sbb korg gak tau. Ade certain kawan yg baik lagi memahami haa yg tu pung sme dlm situasi aku gak. Korg x tau cmne feeling aku, geng2 aku. Aku ni duk pikir org, jaga perasaan org, tlong settlekan masalah org.

Aku ni perempuan and to be honest instead I like football sports, I DO LIKE WWE too kay. My favourite wrestler absolutely Randy Orton AKA THE VIPER!

"Whatt the fuck are you thinking?!"

What the fuck ke, frog ke, fred ke, aku suka bnde ni pung sbb game you know. Even I mention game, mesti yg terlintas kt pikiran korg yg nak lah ckp kt aku yg game ni buang mse bagai, blah, blah, blah. Whatever.. Yg men nya aku tau, bukan korg. Korg x suka, okay that's fine but its doesn't mean kau sukati nak kecam abis tu jak.

"Playing video games is just wasting your time"

Indeed. Aku pung x bleh nak ckp ape and makruh. BUT, aku men ade mse yg dittpkan okay? Clear? Wut? No? Confuse? Actually lah kan, ade fakta menarik ble men game sebenarnya tp memandangkan org mse kini terlalu 'tutup minda' which I can say yg jnis x nak inverstigate ke, observe dulu ke, explore ke sblom men ckp so majoriti sume pandang yg kaki game nieh jnis pemalas, x pandai and so on with negative thinking.

Back to our 'business'. You guys maybe still thinking that I weird, even geek? nerd? Possible. Aku men kekadang x ingat dunia tp ble dah life busy, I'm glad. Recently, aku quit men game WWESuperCard. Alah, takyah aku nk explain korg kesah ape. Pegi matey kpd sesapa yg nyampah ngan game. X suka, get lost. Aku nk cite sume kt sini. Dlm game tu aku dah habaq member team aku yg aku ade busy sem ever so aku x bleh nk move on men. Even though I still update the game...

"Phone memory!"

I know, I know. Aku install game yg patut je. Okay, so then aku nk tgk WeChat since aku buang sbb byk gilo memory dia pdahal x de lah mnarik mne pung. So, after install aku sesaje tgk moment. Seems nmpak ade perubhan. Msing2 kawan2 aku prangai x mcm kt sekolah. Hey, I'm fine with it. Even geng2 aku except sorg tu, sume dah prangai cm Seth-an. That's great. We're shows our real attitude instead being fake like you. 

"Kau perempuan suka wrestling mmg x sopan lah"

OHH? So you guys have been thinking that girls like WWE x sopan? Think first, 'motherfather'. I ask you, how about girls like football? rugby? boxing? Ohh? Tu x sopan? Yg suka WWE x sopan la ye? Pale hotak kau. Aku bgi Sharpshooter kt kaki kau padan muka! Everything are just same. Even kau ckp WWE x sopan sme lah ngan sports len yg SPATUTNYA DIMEN OLEH KAUM LELAKI TETAPI ADE PEREMPUAN NAK MEN GAK. It's same, guys. Ape yg pikiran korg konflik sgt?

Puas aku cite ape perasaan aku bleh korg layan aku sprti mne korg lyn org len. Kekadang ape yg kte buat kte x sdr tau. So do I. Tp bg aku, aku jnis respek org. Even dia bru knal, aku respek. Aku x de lah lyan mcm biase2. Even yg MALAS layan pung ade. Series! Aku pantang dpt 'kawan' Seth-an cmni. Dia susah nnti aku buat do no je lah. Nape kau nk kena tlong org yg sakitkan hati kau. Aku ble dah marah sgt jgn harap esok ke, lusa dah reda, Bnde korg buat hal kt aku, mmg aku ingat smpai mati tau. Ikutkan jahat hati aku nk recall blek ape korg buat kt aku.

Okayss! That's all I wanna to write. Kalo ade terasa tu, haa bguslah sbb mmg kau pung yg buat aku cmni. I'm not the old Soda for those yg knal. Buat2 x knal pung x pe. Aku x kesah. Mcm kau x pernah buat jahat, treat bad kt kawan2 kau yg len. Up to you lahh. Lantak ahh. At least, aku puas cite betapa perit hati aku duk jaga perasaan korg tp korg sendiri x pikir sadis life aku.

This is my life motto "Laugh is gift, worth from pain
Meaning?
Peoples who tend to laugh much actually have a bad and worst life because that person didn't want to see his/her friends got a same thing as person do. So that person help them to get their best life. :' )

Korg x nmpak. If korg prasan sesapa lah yg knal aku nieh, kalo geng2 smbang x lah lawak mne pung tp mesti salah sorg gerak over gilo sbb bgi dia tu lawak. Yup, itulah aku. Aku mmg suka gelak walaupun x lawak mne pung. Hmphh, ntah la korg... Btw, thanks sudi baca. Goodbye.


 

0 talk here:

Post a Comment