Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

3 September 2016

Roomet 'MotherFather'

Well Hello guys! This time aku malas nk letak gamba 'HELLO'. Nnti aku nk tukar ayat yg len. So hellNO kan diri sndiri.. Jaja.

Well, ckp psl roomet ni aku dah lme sabar dgn dia sebenarnya. Dia ni kalo korg nak tau dia ni org Pantai Timur. Haaa. Dah tau antara spe kan? Aku tau dema terer ngan loghat msing2. Ye ye.

Aku org biase yg duk ckp biase2 je. Janji korg paham settle,. X spe yg stress tu.

"STRESS?!"

YES! Now I'm wanna to tell you. Walaupun korg terer loghat msing sekadar nk melawak cukup lah. X yah nk suruh paksa teka. YES! Diorg pakse aku teka. Ohh. Mentang2 ahh korg power ngan loghat sndiri, aku pung cmpur Perak, Johor, Kedah haa aku pung berterabur tp aku mleh nk praktik nnti terbiase stu hal, pasti member2 aku x de lah pekat sgt. So jgn lah bgi org len stress pikir nk translate loghat kau tu.

Then, roomet aku ni, actually sorg je yg aku tgh tahan sabo and yg len okay je, tp skrg aku x than dah. Aku buat bodo je. Malas nk layan. Padan muke, kesah plak aku.

"HAAA! BALAH! BALAH!"

So? Kau balah ade aku sebok? No, right? Aku gado psl hal aku jak yg kau nk sebok nk kecoh dah nape. Suruh diam bagai. Pale hotak kau! Kau gado aku x usik sbb kot hal sndiri lgi2 private. Aku mmg x suka msok cmpur hal org. Tp aku bleh nk tlong settlekan masalah sme2. That's okay. Ni x. Aku gado slow2 kau kecoh riuh sekampung. Bangang.

Dah la ckp pung tau jerit. Bleh dak ckp biase2. Bukannya org pekak, kau lg tlong pekakkan ade lah. Iskk! Stress aku. Aku duk senang pung x suka. Hey!. Eee. Dia pung ganas.

Ganas? Hello? Excuse me, my mistake. Ganas dia I mean ganas Kucing je. Bukan Harimau ke Gajah ke Gorilla. Serangga terbang pung takat cengkerik tu dah jerit nk runtuh bangunan. Sedih aku tgk. Bukan nak amik smthing pukul. Stress.

Bile org crik gado fuhh bukan kemainn ganas dia. Hahahahaha! Kesah plak aku. Aku pung ganas dah. Cukup kt sekolah yg len nak uji kesabaran aku then time tu aku tunjuk bru tau spe aku. Spe suruh crik psl. Roomet ni nk pukul? No hal lah! Meh skali kte wrestling. Aku nk jdik Natalya, buat bleh Nattie By Nature, Sharpshooter. Fuhh. Sharpshooter best tu. Alang2 kau sakit lutut bagai kan? Biar aku tlong bgi patah lutut kau tu.

Haaa. Panaih aku

Okayy. Tu jak. Up to you nak bace ke x. Yg terasa tu even x de kena mngena tp pikir blek lah dok kt roomet cmne. Jgn korg buat dia sakit hati, even dia x ckp/ tegur pung. Kesian sikit kt dia. Lgi2 yg dekat test, bukan test final jak. Mcm korg x pernah rse. Korg sme respek, dia respek, Alhamdulillah hidup sng. Susah nnti stu mse Allah hantar seseorg/ something tlong korg. I believe that. Thanks.

0 talk here:

Post a Comment