Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

9 September 2016

Tutorial Spontan!: Letak lagu dalam Blog dengan Tumblr Music Player (2016)

Wassap guys! Arini x de ape sgt. Jap lgi nak gerak teman along pi jumpe doktor gigi. Btw, alang2 buat ni sje nak share widget yg bleh lagu yg latest punylah. Yg SCM Music Player pung bleh tp kot x tau nape dah mcm x support dah. Ntah pe bnde problemnya maleh nak layan so ade lah jumpe stu nieh bleh pakai. Sebijik cm SCM Music Player! Aku buat simple je. Maleh nk explain gak sbb bukan susah pung. Kalo x paham uishh truk sgt dah tu. Jgn marah, sesaje. Kohkohkoh.

1.  Klik 'Tumblr Music Player'.

2.
3. 

4. 

5.
6.

7. Reka Letak > Add HTML


Dah settle! Patutnya dah jdik. X jdik gak err. Kena crik len. Sorry tau. Btw, good luck try! Bye!

PSST!: Tumblr Music Player kekadang play ads so sabo ehh. Kejap je pung. Nnti lgu dipasangkan.



0 talk here:

Post a Comment