Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

22 November 2016

Puskas Award 2016, Messi? Come on..

Seriously? I don't get it why still the peoples vote for Messi. Come on, stop sayin' he's world best.

It wasn't only him is the world best but yet Ballon d Or 2015 is him while he injured the a few months and Neymar are just doin' great for Barca but still can't have the Ballon d Or. Gonna mention Ballon d Or 2014, CR7 won it., Yes, but can't accept coz Neuer just did it much better and just won a World Cup.

Welp, talking about Puskas, I like Kekana and Saul. Kekana just shoot so damn far direct to goal and Saul, he did solo and beat 4 Bayern players, of coz he's also doing great!.

However I'll vote for Faiz Subri, yes I'm Malaysian. I want to make his moment come true. By the way, you guys can't deny the goal. It shows clearly perfect curves and unexpected by goalkeeper.

Stop thinking just because we are Malaysia, we didn't have skillful players. We do have a futures. This sport aren't dead in our nation yet.

"Your ranking are the worst"

Yes I admit it but it doesn't stop us to keep supporting our national football. As long we're all alive, the game isn't dead yet.

Alright, possibly there was a few peoples aren't satisfied with the nominees. I mean, they want Cr7, Ozil, Shaqiri, Payet.. Welp, yes and it just me that always thinking how come Messi goal are listed..

"You are Anti-Messi"

Whatever, you can say so much and yes, I never like Messi. I just don't like he being UNFAIR. That's all. Talking about his gameplay, styles thats fine for me.. Ughh. That freekick looks normal tho. Neymar, I like the way he's fool those defender and create a goal. Yup, I like that. Its much different than the other goals.

That Messi's goal even already did by our country player, Safiq Rahim. Score against Liverpool but nobody notice that.. Kinda suprising.. Hemhemhem..

Anyway, that's all my opinions, if you found any mistake I'm sorry but not mistake for Messi. I found it truth! LOL. Bye~.

VOTED FOR MOHD FAIZ SUBRI. Congrats! #MalaysiaBoleh

16 November 2016

Tema Football Team so far Aku Suka.

YO!

Lagu team len ade gak dgr mcm Swansea, Aston Villa, Liverpool.. Tpi x best.. Wow, jujurnya aku. Tpi nak tipu mmg impossible ahh except korg fans antara team nieh. Yg dulu pung time Europa League aku x tau nape Dortmund fans kena nyanyi YNWA, siyes ahh effect besar hancus punah harapan Dortmund nak mng tpi kalah tipis. Mmg aku maki hamun lgu YNWA. HAHAHHAHAHA. Aku x nyanyi sbb aku x brape layan dia punya style music. Siyes ahh mmg aku maki maki Liverpool wehh. Mmg padan kat final dah kalah ngan team Sevilla. Liverpool nie papehal aku x bleh nk kutuk Klopp je lah. HAHAHAHHHAAHAHAH. Lantak ahh.

Warghhh. Tpi aku skrg kena trima hakikat, Dortmund skrg dah jatuh since Hummels, Mkhi and Gundongan kluor. I mean right now, it happens. Even so, Champions Cup kteorg ade harapan. Trollol. Pehal? Sangkut ke team korg? Team Dortmund umpama mcm team Leicester City, duk fokus kat Champions Cup, abaikan Liga. HAHAHAHAHAHAHAHAH, blah ahh. Slagi Dortmund blom give up, team Die Schwarzgelben can take over Bundesliga back! You may defeat us but fans aren't died yet to support! #HejaBVB. Kkk. Dah nape aku nieh. Over confidence kang x psl2 Dortmund jtuh plak.





Hmmm. Bukan takat lgu West Ham, Man City, FCB and BVB je aku layan, ade lgi aku layan and aku kekadang suka dgr rentak dia., Glory Glory Man Utd, Blue is The Colour, Y Nada Mas Hala Madrid,.. Ape lgi ehh. Barca pung best gak rentak dia tpi aku dah lme x dgr so x tau kisahnya cmne rentak dia. Wkwkwkwkwk.

"Liga len? Team?"

Fenerbahce, ermm. Ni along ade mention rsenye tpi x dgr sbb x terpikir nak singgah ke Liga jauh2. lol. Along aku fans RVP, of coz dia nk amik tau psl Fenerbahce. HAH, ckp psl along, teringat adek. Adek aku fans Wilshere and Arsenal. Dia tu aku ade tnye dia sokong dak Bournamouth. Ntah ape dia ckap tp gaya mcm ya lah. LOL. Wilshere punya psl. HAHAHHAHHA, nak sdapkan hati dia, aku mention ahh Lewis Cook ade. Jgn risau ngan Bournamouth tu. Lewis Cook siyes terer weh. Kalo develop dia abis2 mmg terbaik ahh England. Dia bleh ikut jejak Rashford tuh. Pandangan aku lah. Korg ckap ape lantak ahh, tpi aku percaya ngan Cook tuh. Oit, dah lari citenye.

Haa, adek aku stu je bnde dia x suka and dia cm jeles sikit ngan ape yg Dortmund and Man U ade, theme song. Arsenal aku dah crik lgu theme dia tpi adek aku mcm x berkenaan. Hahahahhah, x tipu. Aku pung x berkenaan. I mean, rentak dia static tau. Sme je, Chelsea len2 sikit rentaknya. Arsenal dri mula smpai abis cmtu, cmtu la rentak dia. No wonder adek aku x brape nk layan. Tpi dia suka buat lgu sndiri, dia amik lgu Man Utd ubah lirik letak psl Arsenal. Mmg riuh along citenye. TROLLOLOL. Siyes ni lwak. Sedih lgu Man Utd diubah suai semata2 Arsenal. Nseb aku Dortmund.

Welp, tu je aku nak tulis. Btw, thank you for reading, anonymous. #EchteLiebe <3



15 November 2016

Sharing what I LIKE! - Last

Yo sambung blek ape aku suke. Hah, ade dgr ke music play kat blog nieh? Kot prasan nme2 Tobu, D!fferent Heaven., Electro-Light? Aku admire diorg sbb lgu2 diorg best slain Alan Walker ke lain2.

"HAH? Alan Walker? Kau melalut ape nieh"

"Cmne Alan Walker bleh tersesat kat tmpat len nieh?"

FYI, sblom lgu Faded dia diketahui stu duniawi, I mean x sume org tau lgu nie, Faded nieh dah femes kat NCS dah. Lgu Spectre tu pung sme. Siap dinobatkan yg terbaik. Ekceli NCS ni mcm platform utk artis2 nk promote lgu diorg. Slalunya artis bru2 mcm tu korg ade prnah dgr ke nme2 mcm Tobu, D!ffirent Heaven, Electro-Light? Okay, kalo Alex Skrindo and Fransis Derelle? Hahaha, kan.. So dgan adenye NCS ni diorg bleh la tlong promotekan lgu2 diorg. Siyes lah slalu kat NCS nieh lgu best2. Jom dgar yg Alex ngan Fransis punya lgu tu..





Yup! Dua2 the best! Btw, lgu Get Up Again dah ade kat Smule. Aku dah upload, please singgah2. ;)
Ni yg Alan Walker punya, nice bruh!



Jap, ni last! Aku nak men game online jap lgi. Korg join ahh skali game Shadowbound. Search je la kat google. R2 games punya. Msok S127 tau. Ehh. Ye ke? Yg latest punya server lah sng cite. lol
Crik Godai ehh nnti, itupung kalo korg men...


Okay bye. Abis lah aku share bnde yg korg anggap cm ntah pape upload. Lantak ahh korg ckap ape. Blog aku, aku punya psl ahh nak buat ape.


14 November 2016

SUPERMOON today.!


SUP- SUP- SUPERMOON!

SUP- SUP- SUPERMOON!

SUP- SUP- SUPERMOON!


Smule Free V.I.P. (Ver. 4.0.5) Android.

Heads up! Amazing app with cool karaoke features.! [UPDATED SMULE]. I'm just sharing... jhsfjsklshlsskblksgsklshfiufjsbfjshfx!.

"SOLO!"

Aku sesaje nak share stu hack bleh buat jdik VIP kat Smule. Even so, aku rse x de hal kalo nk beli VIP sbb x mahal lainlah kalo duit jatuh lgi adui, tau dak sbb duit jatuh aku nak men game online kena pikir beribu2 kali nk recharge ke dak. Last2 x jdi sbb x brbaloi, byk nk kena blaja. Ishh, dulu x smpai RM20 pung. KKK, ni nak sembang jdik VIP Smule nieh, bukan game online..

Sblom tu korg update siap2 Smule korg. Yg x update pung x pe cume lgu x de yg bru sbb x update. Jgn yg dah lme x update, tkot x jdik plak.

"Lucky Patcher"

Yup, Lucky Patcher. Lpas korg update ato x update, dptkan Lucky Patcher. Lucky Patcher terpulang nak amik latest ke dak. Aku punya yg x update tp still work smpai skrg. Lucky Patcher ade gak noti update so ikut korg ahh ye. Grab HERE for Lucky Patcher. (Untick yang 'SECURE DOWNLOAD MANAGER' before Download).

"ROOT!"

Ni pnting. Make sure phone korg dirootkan. Ape itu ROOTED Phone? Rooting is the Android equivalent of jailbreaking, a means of unlocking the operating system so you can install unapproved apps, deleted unwanted bloatware, update the OS, replace the firmware, overclock (or underclock) the processor, customize anything and so on. Paham dak? Great. Rooted phone khas utk pengguna Android and iOS plak pnggil Jailbreaking. 

"Cmne nak ROOT Phone?"


Grab HERE. Dah donlod, install. Nnti bukak akan ade suruh root phone kat dpan dia. Means korg bukak je ade dia tunjuk nak rootkan phone. In case korg dah x nak pakai root dah, korg pegi ke setting. Kat situ, korg scroll bwh skali ade tulis uninstall app tu kan. Haa, buang trus. Nnti dia auto delete trus root kat phone korg. Tpi aku galakkan ade root ni sbb korg bleh akses mcm2 brbanding yg non-rooted phone. Mcm font, screen recording bagai.. Hack game ke ape, mmg byk best tuk rooted phone. Non-rooted phone pakai LP aku tgk major x berjaya. X caya buat ahh. Phone kat kedai2 bukannya rooted pung. Korg kena buat sndiri. Kalo pakai Freedom, ohh. Aku x galakkan korg pakai, apps ni bgi virus kat phone aku smpai aku kena default sume setting phone aku, dah jdik refurbished blek. lol. Wehh siyes ahh aku x memain. Punah RM30 weh. Bgi aku still precious kay.


Alright, dah settle rooting phone korg? Smule dah settle? Lucky Patcher? ALL SET!


Follow steps nieh.


1. Make sure phone is rooted, for non-rooted major x jdik ahh hack nieh.


2. Bukak Lucky Patcher.


3. Then crik Smule kat situ. (Nnti dia ade warning kan? Busybox kan? Tu abaikan).


4. Jumpe Smule? Tekan 'Open Menu of Patches'.


5. Tekan 'Support patch for InApp and LVL emulation'.


6. Tekan 'APPLY' trus. Jangan bnde len. Tunggu dia patch, nnti kluor result. Kat situ dia suruh samada nak 'Launch' ke 'OK'. Tekan OK dulu.


7. Tekan Smule tu blek. Tekan 'Open Menu of Patches' lgi.


8. Tekan 'Custom Patch' kat atas skali. Warna kuning.


9. Then, trus 'APPLY'. Nnti dia patch.


10. Alright, nnti kluor result success! So korg dah jdik VIP Smule!.


Aku try nak buat vids tpi screen recorder crik gaduh ngan aku. X pe aku tunjuk stu youtube, korg bleh le nak ikut. Bye!.






12 November 2016

Sharing what I LIKE! - 2

So aku dah mention lgu theme wrestler, Mr Mashup, Markimoo, FNAF,.. hah! Ade lgi aku nak share,. 442oons! Aku suka tgk kartun parody dia. Dia buat parody bolasepak. Hah, korg layan tau la cmne, x lyan no comment coz you'll never understand. Rmai gak trtanye dia ni sokong team mne. Along aku layn vids dia, along ckap dia ni fans Liverpool #YNWA. Aku gelak ahh, ye ke? Liverpool? Along aku ckap dia kutuk Man United #GGMU gile2. FYI or ICYMI, Liverpool and Man United are rivals. Super rivals gilo babi. HAAHHAAAHHA, siyes ahh. Diorg ni bahaya gak, superkecoh. lol. Along ckap gak si mamat ni byk backup Liverpool. So aku nak tau sgt2, aku check vids dia. Aku prasan vid latest dia, Footballer vs Zombies. Yg latestt. Ade R.I.P. Man United. lol. Kat situ nmpak dah mmg dia fans Liverpool. AHHAAHAHHAAH. Tp dia ade ckap, nnti cukup subscribers dia nak, dia reveal dia fans ape. Okay, nice. Korg subscribe AHH!, aku nak tauu. (vids dia x digalakkan utk bdak2 x matang tgk sbb dia kekadang ade ltak unsur2 dewasa tp bukan sume vids, ade yg biase2).



HAHAHHAHAHAH, yg Juan Mata nyanyi mmg x bleh blah ahh. Siyes mmg best. Brape kali aku replay smata nak dgr je. Wkwkwkwkwk. Pastu ade lgi parody, R4six! Dia x femes sgt mcm 442oons nieh tp still nice ahh. Dia spanish. So dia kalo parody mcm game Mario mmg best.






R4six lgi seramshit ahh dr 442oons tu so hati2 ahh ye nak tgk make sure org dewasa jak. lol. THE SHIELD!
Kay bye, stay tuned anonymous or whatev..

Tutorial Spontan!: Put Animated GIF or Giphy straight line in Blog.

Hello guys!

Cheer up, its already midnight here. Errr. K since I found this, I wanna share it with you, Anonymous. Did you see Schuerrle, Dembele, Rode and Mor just now? Up there?

"Maybe I know them"

"Who's that?"

"Aww so cute!"

"I don't care, I just want this fucking how to do that"

JAHAHAHAHA, that must be your answer. Anyway sorry for my bad english. I'm trying to practice my grammar for nothing. Yup, nothing. Nothing to do actually. Just practicing...

video

Follow the steps!

1. Find your favor GIF or get to Giphy now! (the link will direct to Borussia Dortmund search).

2. Grab one or two or three or four like mine.

3. After you click one of your wanted GIF, you'll find embedded code below it.

4. Copy ALL the codes.

5. Get to HTML/Javascript.! Paste the codes there.

6. After pasted, the code "<p><a href="http://giphy.com/gifs/borussiadortmund-bvb-borussia-dortmund-3oz8xHq4IgG55g2JUI">via GIPHY</a></p>"., its up to you whether you want to delete or not. It just direct you to website. I guess... Welp, up to you. Mine was deleted.


7. Then, add "align="center"" between "...giphy.com/embed/3oz8xHq4IgG55g2JUI"" and "width...". Also you can adjust the GIF size. Its up to you, again. You can do like me, width "200" and height "200" or width "200" and height "113" to save space. It cute btw.

You guys got it,.. right? Hope so.


8. Next, put the code "<center>" on first and last places.



9. In case you want to put more like mine...



10. Alright! Thats it! All done and save! The result should be fine.

I hope it works on you. Wordpress, hmm. I dunno that tho. Never have that. lol. Anyways, gonna thanks for this websites, http://www.clarity-connect.com/page/Styling-your-%3Ciframes%3E. Coz, this guide me how to keep the GIF in straight line. Whoa, sorry for my bad english. BYE~.




11 November 2016

Sharing what I LIKE.!

[IT JUST FEELS GREAT AFTER SHARING YOU LIKE WITH ANONYMOUS] - myself XD

Kan? Ye lah, kekawan aku major x sme minat ngan aku, bab2 lukis nieh ade sikit tp aku suka bola, wrestling, friends? Nope, Even tho, nobody can't stop me to like these sports. Of coz pompuan akan ke arah makeup tu sume, x pung, mcm bab2 kapel nieh. Well, seriously aku bukanlah contoh pompuan yg terbaik. LOL.

"Fesyen, Makeup, Cinta, more."

Bnde nieh x pernah wujud dlm diri aku, aku nak berstail ikut mode la kalo nak pakai tu pung time event2 ye la, kalo harian cmni pakai tudung sarung je byk. Wkwkwkwk. Ohh, makeup aku x nak buat psl risau muke jdik lgi truk, aku x tau ape isi dlm makeup tu and aku risau nnti bwk penyakit gak, alahan ke ape, I dunno, we dunno.. Roomet aku dulu suka makeup nieh, dia nak sgt aku bermakeup, aku mmg sumpah x nak dimakeup, x kesah kau ckap aku tomboi, malas ke, ketinggalan ke, whatever it is, its not my type. I'm fucking hate makeup. Aku x pernah suka bnde nieh, tp roomet aku pung still nak gak suruh aku try, aku ckap direct trus, aku x suka, the end. Cinta nieh, err, nak sebut pung rse geli, pelik pung ade. HAHAHAHAHAHA, kemon lah umur muda lgi, kapel nieh x bleh bwk bersabar ke, lpas kawin bru nak kapel abis? Ayoo, your life are vivacious. Just let you alone with something that you like I mean, korg enjoy bnde tu tnpe pikir org len, slalu laki cmni lah. Kot makwe dia nak ape2 je, si laki confirm tunaikan tp korg x rse penat ke, duk asyik pikir dia, bgi student, korg nak kena pikir lulus and graduate, pikir mak ayah lgi, x penat kah? Uish, tp spe pndai manage mase tu okay lah kan?. Ntah aku x tau. Sbb aku x pernah terlibat gejala sosial nieh.

"Glory, Glory Manchester United! Wembley, Wembley!"

Hah, ni lah bnde yg along aku slalu mention time game dia mng, lol. Bnde nie dah mcm x nak hilang dri pale dahh,. Lgu best gak kay, bukan lgu slow2 kapel, opps. Kk, nnti ade godzilla serang plak. Hah, peduli ape, aku dah biase hadap shit2 ni sume. Slagi kau tgk wrestle, kau bleh je buat finisher kat diorg, its feels wow! lol. Slagi ade siblings, aku rse happy gak! FAMILY FIRST!

Okay, niat aku sbnarnya nak share vids yg aku rse nak share, lol. Well, ni je tmpat mcm sesuai kot nak share bnde aku suka. So whynaut?

Tdi aku bru layan vids nieh, aku give a like weh!






By Mr. Mashup, dia cmpurkan lagu2 entrance wrestler. Seronok dgr lah, at least x bosan asyik dgr lgu yg ade, dgr lah lgu yg lain2. Tpi yg ni!






Thats is TJ Perkins, CWC aka Cruiserweight Champions. Dia stu2 nya wakil Asean, dia org Pinoy. Tau Pinoy? Philippines. Wakil Asia dah rmai dahh, dia stu2 nya ganjil. Lgu theme dia mmg bwk memoir game retro abis! Huhuhu. Slain dia, ekceli ade sorg, Batista. Batista ni pung Pinoy tp bukan natural full Pinoy ahh. Dgr citer dia ade msok UFC tp dah lme daa. Bab UFC aku x layan, UFC tu lgi gangster dri WWE.

Second tu NXT, bru msok, x de lah bru tp still NXT.

Last tu, is Legend. Even dia dah x de, dia sntiasa diingati. That was once a great day, Randy Savage (rip)  :) . Teammate dia Hulk Hogan (hidup tpi sokong Trump-et).

"World Wrestling Entertainment is WWE"

Yup, ape korg tgk diorg lwn tu brdasrkan skrip yg dirancng. Tpi bukan sume, rmai gak kecoh wresling ni bukan fake. Aku x de nak ape sgt tp ade logik sbb Randy Orton, ade match ngan Brock Lesnar. Dia kalah, aku bleh expect tp tidaklah kalah smpai injured yg melampau. You know? Kepala Randy pecah lpas Lesnar tumbok. Haa, Lesnar tu bukan manusia biase. Dia bkas UFC tu. Sme ngan Ken Shamrock yg kat vids atas skali tu, sblah Lesnar tu Shamrock ahh. Sme je dedua, ganas nak mampuih.





Wee, enough for wrestling. Lets go to another thing? Shall we?






SHIT HELL YES! This is MARKIPLIER! The best youtubers that I ever watched. Siyes ahh tgk vids dia mmg best. Korg patut tgk. Carut tu adat ahh, kalo korg men game susah nak lpas atopun pung nak abis mesti korg rse bengang. Normal ahh, carut kat org tu yg kena kecam. Duk jdik keyboard warriors je keje dia mmpu buat. Hmmphh. Slain Mark nie, Pewdiepie, Jacksepticeye pun best gak. Rmai lgi ahh members dia. CinnamonToastKen., Bob, LordMinion. Wooo! Tgk video Mark trus hilang stress. Dia femes sbb brani men game seram. Dah byk game seram dia men. FNAF antara yg femes.

E X O T I C  B U T T E R S . . .

E G G  B E N E D I C T . . .

B E N E D I K T  H O W E D E S . . opps.

Chill guys! Byk lgi bnde best nak share tp well, aku malas nak menaip. Nnti2 lah aku update yg len best plak bgi aku. So whatever it is, don't get sad. Get stronger and kill madafaka. Bye!


5 November 2016

Adek challenge men FIFA16!!!

Adek cabar men FIFA. Jujurnya aku ckap nak mng lwn dia mmg susah. Kali ni dia challenge, aku x nak gak. Dia pakse. Ngok ngek. Tetibe aku rse tercabar plak. Ngok ngek betoi ahh. K fine. Challenge accepted.

"OHH! Hang pakai Arsenal ehh?! K fine, akak nak prove plak BvB!"

Dia men pakai Arsenal, aku cube pakai BvB, aku try lwn dia. Kteorg lwn pakai team feberet msing. Skali msok dah leading 1-0. HAAHAHAHAHAHAHAHAHA. Ni lawak! Dia mcm tersntap jap. Aku excited ahh cmni. Dia triggered tu. Aku pung rse brsemangat plak ahh. Men gile babi citnye, . Skali boom! Aubameyang!!! Gol!!! HAAHHHAHAHAHAHA, 2-0. Gotcha! Adek mmg x caya ape niehh. Akhirnya FT 2-0. lol. Nak kerek sgt. First goal tu Abam Gündogan yg skor, hiks.

"Ish, cmne bleh kalah nieh. Aaaahhhh!" lol.

Then, challenge dia plak men international. Suruh dia try men India. Dia x nak sbb lemah. India the only team rating one star. China PR 2 half kot. Ish, sblom ni aku pakai India elok je. MOTM wehhh GK India lwn Spain. Haaa, ingat De Gea terer?!. Kalah 0-1 Extra Time wehhh. Pe dahh poyo kerek haa kan x mmpu lwan. HAAAHHAHAHAHA!!!

"Hoi, pehal pakai India, hahahahahaah!"

"Lantak ahhh, akak malas nak pikir, pakai memana pung kalah ngan hang"

"Wooo! MOTM WEHH! India MOTM wehh! Tu GK tu! Pehal Spain x dpat? HAHHHAHAHA!"

";_;"

Smbng tang tu, aku ade pakse adek pakai India. Geram dia duk perli aku x abih, pakai Spain pung bergelut lwn India. Okay, dia men India. Then, aku pakai Spain plak. HAHHHHAHAHA, 2nd half dah leading dah Spain! Iniesta skor then Costa plak 2 goal! Haaa, kan dah kena. Tu pung ade stu penalti tu, adek aku punyalah tergugat smpai tackle x abih2. lol. MOTM Spain Costa ahh citenye. HAHAHAHAAHHAHA.

"Stress pakai India, len suruh, len dia buat!"

"HAHAAHHAHAHAH, akak pakai Spain bleh elok je skor, pehal tdi hang bergelut?"

"HAHAHHAHAHHA. Dah la kalah, red card sorg, x de MOTM, pastu FT. Tdi extra time punyalah susah hang nak goal."

Orait. Back to unreal match. Germany vs England. Game EA ni mcm bias bgi England terer. Game Dev x guna. Adek duk bangga ngan Wilshere. Ceh. Tp... Germany gak leading dulu! 1-0 Mario Götze!!! JAJAJAJAJA! Lgi triggered adek aku dibuatnya. Ermm, tp dkat 2nd half dah seri. Cis. Aku plak triggered. Adek pung ckap dia kalah, dia truk nieh. Haahahaa, aku ckap lah ni usaha aku men Manager Career! Dia ade men tp byk simulate. lol. Btw, dia pakai City. Mmg sng nak mng, aku West Ham je. Simulate pung confirm kalah, nak x nak kena men. Unless dah leading byk pts, kay time tu rse malas simulate je lah. Kalah x effect pung.

Anddd!... x seronok gak even men smpai ET still no different smpai men penalti dan kalah gak kat dia. Aku prob lah kat penalti. Ceh, nseb je. Kalo dak, kalah dah dia tu. Wkwkwkwk.
Lahaiii, nseb je weh! Dlm tu Joe Hart jdik ptung tgk bola dtg dpan dia... lol.