Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

5 November 2016

Adek challenge men FIFA16!!!

Adek cabar men FIFA. Jujurnya aku ckap nak mng lwn dia mmg susah. Kali ni dia challenge, aku x nak gak. Dia pakse. Ngok ngek. Tetibe aku rse tercabar plak. Ngok ngek betoi ahh. K fine. Challenge accepted.

"OHH! Hang pakai Arsenal ehh?! K fine, akak nak prove plak BvB!"

Dia men pakai Arsenal, aku cube pakai BvB, aku try lwn dia. Kteorg lwn pakai team feberet msing. Skali msok dah leading 1-0. HAAHAHAHAHAHAHAHAHA. Ni lawak! Dia mcm tersntap jap. Aku excited ahh cmni. Dia triggered tu. Aku pung rse brsemangat plak ahh. Men gile babi citnye, . Skali boom! Aubameyang!!! Gol!!! HAAHHHAHAHAHAHA, 2-0. Gotcha! Adek mmg x caya ape niehh. Akhirnya FT 2-0. lol. Nak kerek sgt. First goal tu Abam Gündogan yg skor, hiks.

"Ish, cmne bleh kalah nieh. Aaaahhhh!" lol.

Then, challenge dia plak men international. Suruh dia try men India. Dia x nak sbb lemah. India the only team rating one star. China PR 2 half kot. Ish, sblom ni aku pakai India elok je. MOTM wehhh GK India lwn Spain. Haaa, ingat De Gea terer?!. Kalah 0-1 Extra Time wehhh. Pe dahh poyo kerek haa kan x mmpu lwan. HAAAHHAHAHAHA!!!

"Hoi, pehal pakai India, hahahahahaah!"

"Lantak ahhh, akak malas nak pikir, pakai memana pung kalah ngan hang"

"Wooo! MOTM WEHH! India MOTM wehh! Tu GK tu! Pehal Spain x dpat? HAHHHAHAHA!"

";_;"

Smbng tang tu, aku ade pakse adek pakai India. Geram dia duk perli aku x abih, pakai Spain pung bergelut lwn India. Okay, dia men India. Then, aku pakai Spain plak. HAHHHHAHAHA, 2nd half dah leading dah Spain! Iniesta skor then Costa plak 2 goal! Haaa, kan dah kena. Tu pung ade stu penalti tu, adek aku punyalah tergugat smpai tackle x abih2. lol. MOTM Spain Costa ahh citenye. HAHAHAHAAHHAHA.

"Stress pakai India, len suruh, len dia buat!"

"HAHAAHHAHAHAH, akak pakai Spain bleh elok je skor, pehal tdi hang bergelut?"

"HAHAHHAHAHHA. Dah la kalah, red card sorg, x de MOTM, pastu FT. Tdi extra time punyalah susah hang nak goal."

Orait. Back to unreal match. Germany vs England. Game EA ni mcm bias bgi England terer. Game Dev x guna. Adek duk bangga ngan Wilshere. Ceh. Tp... Germany gak leading dulu! 1-0 Mario Götze!!! JAJAJAJAJA! Lgi triggered adek aku dibuatnya. Ermm, tp dkat 2nd half dah seri. Cis. Aku plak triggered. Adek pung ckap dia kalah, dia truk nieh. Haahahaa, aku ckap lah ni usaha aku men Manager Career! Dia ade men tp byk simulate. lol. Btw, dia pakai City. Mmg sng nak mng, aku West Ham je. Simulate pung confirm kalah, nak x nak kena men. Unless dah leading byk pts, kay time tu rse malas simulate je lah. Kalah x effect pung.

Anddd!... x seronok gak even men smpai ET still no different smpai men penalti dan kalah gak kat dia. Aku prob lah kat penalti. Ceh, nseb je. Kalo dak, kalah dah dia tu. Wkwkwkwk.
Lahaiii, nseb je weh! Dlm tu Joe Hart jdik ptung tgk bola dtg dpan dia... lol.

0 talk here:

Post a Comment