Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

12 November 2016

Sharing what I LIKE! - 2

So aku dah mention lgu theme wrestler, Mr Mashup, Markimoo, FNAF,.. hah! Ade lgi aku nak share,. 442oons! Aku suka tgk kartun parody dia. Dia buat parody bolasepak. Hah, korg layan tau la cmne, x lyan no comment coz you'll never understand. Rmai gak trtanye dia ni sokong team mne. Along aku layn vids dia, along ckap dia ni fans Liverpool #YNWA. Aku gelak ahh, ye ke? Liverpool? Along aku ckap dia kutuk Man United #GGMU gile2. FYI or ICYMI, Liverpool and Man United are rivals. Super rivals gilo babi. HAAHHAAAHHA, siyes ahh. Diorg ni bahaya gak, superkecoh. lol. Along ckap gak si mamat ni byk backup Liverpool. So aku nak tau sgt2, aku check vids dia. Aku prasan vid latest dia, Footballer vs Zombies. Yg latestt. Ade R.I.P. Man United. lol. Kat situ nmpak dah mmg dia fans Liverpool. AHHAAHAHHAAH. Tp dia ade ckap, nnti cukup subscribers dia nak, dia reveal dia fans ape. Okay, nice. Korg subscribe AHH!, aku nak tauu. (vids dia x digalakkan utk bdak2 x matang tgk sbb dia kekadang ade ltak unsur2 dewasa tp bukan sume vids, ade yg biase2).



HAHAHHAHAHAH, yg Juan Mata nyanyi mmg x bleh blah ahh. Siyes mmg best. Brape kali aku replay smata nak dgr je. Wkwkwkwkwk. Pastu ade lgi parody, R4six! Dia x femes sgt mcm 442oons nieh tp still nice ahh. Dia spanish. So dia kalo parody mcm game Mario mmg best.






R4six lgi seramshit ahh dr 442oons tu so hati2 ahh ye nak tgk make sure org dewasa jak. lol. THE SHIELD!
Kay bye, stay tuned anonymous or whatev..

0 talk here:

Post a Comment