Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

15 November 2016

Sharing what I LIKE! - Last

Yo sambung blek ape aku suke. Hah, ade dgr ke music play kat blog nieh? Kot prasan nme2 Tobu, D!fferent Heaven., Electro-Light? Aku admire diorg sbb lgu2 diorg best slain Alan Walker ke lain2.

"HAH? Alan Walker? Kau melalut ape nieh"

"Cmne Alan Walker bleh tersesat kat tmpat len nieh?"

FYI, sblom lgu Faded dia diketahui stu duniawi, I mean x sume org tau lgu nie, Faded nieh dah femes kat NCS dah. Lgu Spectre tu pung sme. Siap dinobatkan yg terbaik. Ekceli NCS ni mcm platform utk artis2 nk promote lgu diorg. Slalunya artis bru2 mcm tu korg ade prnah dgr ke nme2 mcm Tobu, D!ffirent Heaven, Electro-Light? Okay, kalo Alex Skrindo and Fransis Derelle? Hahaha, kan.. So dgan adenye NCS ni diorg bleh la tlong promotekan lgu2 diorg. Siyes lah slalu kat NCS nieh lgu best2. Jom dgar yg Alex ngan Fransis punya lgu tu..





Yup! Dua2 the best! Btw, lgu Get Up Again dah ade kat Smule. Aku dah upload, please singgah2. ;)
Ni yg Alan Walker punya, nice bruh!



Jap, ni last! Aku nak men game online jap lgi. Korg join ahh skali game Shadowbound. Search je la kat google. R2 games punya. Msok S127 tau. Ehh. Ye ke? Yg latest punya server lah sng cite. lol
Crik Godai ehh nnti, itupung kalo korg men...


Okay bye. Abis lah aku share bnde yg korg anggap cm ntah pape upload. Lantak ahh korg ckap ape. Blog aku, aku punya psl ahh nak buat ape.


0 talk here:

Post a Comment