Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

14 November 2016

Smule Free V.I.P. (Ver. 4.0.5) Android.

Heads up! Amazing app with cool karaoke features.! [UPDATED SMULE]. I'm just sharing... jhsfjsklshlsskblksgsklshfiufjsbfjshfx!.

"SOLO!"

Aku sesaje nak share stu hack bleh buat jdik VIP kat Smule. Even so, aku rse x de hal kalo nk beli VIP sbb x mahal lainlah kalo duit jatuh lgi adui, tau dak sbb duit jatuh aku nak men game online kena pikir beribu2 kali nk recharge ke dak. Last2 x jdi sbb x brbaloi, byk nk kena blaja. Ishh, dulu x smpai RM20 pung. KKK, ni nak sembang jdik VIP Smule nieh, bukan game online..

Sblom tu korg update siap2 Smule korg. Yg x update pung x pe cume lgu x de yg bru sbb x update. Jgn yg dah lme x update, tkot x jdik plak.

"Lucky Patcher"

Yup, Lucky Patcher. Lpas korg update ato x update, dptkan Lucky Patcher. Lucky Patcher terpulang nak amik latest ke dak. Aku punya yg x update tp still work smpai skrg. Lucky Patcher ade gak noti update so ikut korg ahh ye. Grab HERE for Lucky Patcher. (Untick yang 'SECURE DOWNLOAD MANAGER' before Download).

"ROOT!"

Ni pnting. Make sure phone korg dirootkan. Ape itu ROOTED Phone? Rooting is the Android equivalent of jailbreaking, a means of unlocking the operating system so you can install unapproved apps, deleted unwanted bloatware, update the OS, replace the firmware, overclock (or underclock) the processor, customize anything and so on. Paham dak? Great. Rooted phone khas utk pengguna Android and iOS plak pnggil Jailbreaking. 

"Cmne nak ROOT Phone?"


Grab HERE. Dah donlod, install. Nnti bukak akan ade suruh root phone kat dpan dia. Means korg bukak je ade dia tunjuk nak rootkan phone. In case korg dah x nak pakai root dah, korg pegi ke setting. Kat situ, korg scroll bwh skali ade tulis uninstall app tu kan. Haa, buang trus. Nnti dia auto delete trus root kat phone korg. Tpi aku galakkan ade root ni sbb korg bleh akses mcm2 brbanding yg non-rooted phone. Mcm font, screen recording bagai.. Hack game ke ape, mmg byk best tuk rooted phone. Non-rooted phone pakai LP aku tgk major x berjaya. X caya buat ahh. Phone kat kedai2 bukannya rooted pung. Korg kena buat sndiri. Kalo pakai Freedom, ohh. Aku x galakkan korg pakai, apps ni bgi virus kat phone aku smpai aku kena default sume setting phone aku, dah jdik refurbished blek. lol. Wehh siyes ahh aku x memain. Punah RM30 weh. Bgi aku still precious kay.


Alright, dah settle rooting phone korg? Smule dah settle? Lucky Patcher? ALL SET!


Follow steps nieh.


1. Make sure phone is rooted, for non-rooted major x jdik ahh hack nieh.


2. Bukak Lucky Patcher.


3. Then crik Smule kat situ. (Nnti dia ade warning kan? Busybox kan? Tu abaikan).


4. Jumpe Smule? Tekan 'Open Menu of Patches'.


5. Tekan 'Support patch for InApp and LVL emulation'.


6. Tekan 'APPLY' trus. Jangan bnde len. Tunggu dia patch, nnti kluor result. Kat situ dia suruh samada nak 'Launch' ke 'OK'. Tekan OK dulu.


7. Tekan Smule tu blek. Tekan 'Open Menu of Patches' lgi.


8. Tekan 'Custom Patch' kat atas skali. Warna kuning.


9. Then, trus 'APPLY'. Nnti dia patch.


10. Alright, nnti kluor result success! So korg dah jdik VIP Smule!.


Aku try nak buat vids tpi screen recorder crik gaduh ngan aku. X pe aku tunjuk stu youtube, korg bleh le nak ikut. Bye!.






0 talk here:

Post a Comment