Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

16 November 2016

Tema Football Team so far Aku Suka.

YO!

Lagu team len ade gak dgr mcm Swansea, Aston Villa, Liverpool.. Tpi x best.. Wow, jujurnya aku. Tpi nak tipu mmg impossible ahh except korg fans antara team nieh. Yg dulu pung time Europa League aku x tau nape Dortmund fans kena nyanyi YNWA, siyes ahh effect besar hancus punah harapan Dortmund nak mng tpi kalah tipis. Mmg aku maki hamun lgu YNWA. HAHAHHAHAHA. Aku x nyanyi sbb aku x brape layan dia punya style music. Siyes ahh mmg aku maki maki Liverpool wehh. Mmg padan kat final dah kalah ngan team Sevilla. Liverpool nie papehal aku x bleh nk kutuk Klopp je lah. HAHAHAHHHAAHAHAH. Lantak ahh.

Warghhh. Tpi aku skrg kena trima hakikat, Dortmund skrg dah jatuh since Hummels, Mkhi and Gundongan kluor. I mean right now, it happens. Even so, Champions Cup kteorg ade harapan. Trollol. Pehal? Sangkut ke team korg? Team Dortmund umpama mcm team Leicester City, duk fokus kat Champions Cup, abaikan Liga. HAHAHAHAHAHAHAHAH, blah ahh. Slagi Dortmund blom give up, team Die Schwarzgelben can take over Bundesliga back! You may defeat us but fans aren't died yet to support! #HejaBVB. Kkk. Dah nape aku nieh. Over confidence kang x psl2 Dortmund jtuh plak.





Hmmm. Bukan takat lgu West Ham, Man City, FCB and BVB je aku layan, ade lgi aku layan and aku kekadang suka dgr rentak dia., Glory Glory Man Utd, Blue is The Colour, Y Nada Mas Hala Madrid,.. Ape lgi ehh. Barca pung best gak rentak dia tpi aku dah lme x dgr so x tau kisahnya cmne rentak dia. Wkwkwkwkwk.

"Liga len? Team?"

Fenerbahce, ermm. Ni along ade mention rsenye tpi x dgr sbb x terpikir nak singgah ke Liga jauh2. lol. Along aku fans RVP, of coz dia nk amik tau psl Fenerbahce. HAH, ckp psl along, teringat adek. Adek aku fans Wilshere and Arsenal. Dia tu aku ade tnye dia sokong dak Bournamouth. Ntah ape dia ckap tp gaya mcm ya lah. LOL. Wilshere punya psl. HAHAHHAHHA, nak sdapkan hati dia, aku mention ahh Lewis Cook ade. Jgn risau ngan Bournamouth tu. Lewis Cook siyes terer weh. Kalo develop dia abis2 mmg terbaik ahh England. Dia bleh ikut jejak Rashford tuh. Pandangan aku lah. Korg ckap ape lantak ahh, tpi aku percaya ngan Cook tuh. Oit, dah lari citenye.

Haa, adek aku stu je bnde dia x suka and dia cm jeles sikit ngan ape yg Dortmund and Man U ade, theme song. Arsenal aku dah crik lgu theme dia tpi adek aku mcm x berkenaan. Hahahahhah, x tipu. Aku pung x berkenaan. I mean, rentak dia static tau. Sme je, Chelsea len2 sikit rentaknya. Arsenal dri mula smpai abis cmtu, cmtu la rentak dia. No wonder adek aku x brape nk layan. Tpi dia suka buat lgu sndiri, dia amik lgu Man Utd ubah lirik letak psl Arsenal. Mmg riuh along citenye. TROLLOLOL. Siyes ni lwak. Sedih lgu Man Utd diubah suai semata2 Arsenal. Nseb aku Dortmund.

Welp, tu je aku nak tulis. Btw, thank you for reading, anonymous. #EchteLiebe <3



0 talk here:

Post a Comment