Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

11 November 2016

Sharing what I LIKE.!

[IT JUST FEELS GREAT AFTER SHARING YOU LIKE WITH ANONYMOUS] - myself XD

Kan? Ye lah, kekawan aku major x sme minat ngan aku, bab2 lukis nieh ade sikit tp aku suka bola, wrestling, friends? Nope, Even tho, nobody can't stop me to like these sports. Of coz pompuan akan ke arah makeup tu sume, x pung, mcm bab2 kapel nieh. Well, seriously aku bukanlah contoh pompuan yg terbaik. LOL.

"Fesyen, Makeup, Cinta, more."

Bnde nieh x pernah wujud dlm diri aku, aku nak berstail ikut mode la kalo nak pakai tu pung time event2 ye la, kalo harian cmni pakai tudung sarung je byk. Wkwkwkwk. Ohh, makeup aku x nak buat psl risau muke jdik lgi truk, aku x tau ape isi dlm makeup tu and aku risau nnti bwk penyakit gak, alahan ke ape, I dunno, we dunno.. Roomet aku dulu suka makeup nieh, dia nak sgt aku bermakeup, aku mmg sumpah x nak dimakeup, x kesah kau ckap aku tomboi, malas ke, ketinggalan ke, whatever it is, its not my type. I'm fucking hate makeup. Aku x pernah suka bnde nieh, tp roomet aku pung still nak gak suruh aku try, aku ckap direct trus, aku x suka, the end. Cinta nieh, err, nak sebut pung rse geli, pelik pung ade. HAHAHAHAHAHA, kemon lah umur muda lgi, kapel nieh x bleh bwk bersabar ke, lpas kawin bru nak kapel abis? Ayoo, your life are vivacious. Just let you alone with something that you like I mean, korg enjoy bnde tu tnpe pikir org len, slalu laki cmni lah. Kot makwe dia nak ape2 je, si laki confirm tunaikan tp korg x rse penat ke, duk asyik pikir dia, bgi student, korg nak kena pikir lulus and graduate, pikir mak ayah lgi, x penat kah? Uish, tp spe pndai manage mase tu okay lah kan?. Ntah aku x tau. Sbb aku x pernah terlibat gejala sosial nieh.

"Glory, Glory Manchester United! Wembley, Wembley!"

Hah, ni lah bnde yg along aku slalu mention time game dia mng, lol. Bnde nie dah mcm x nak hilang dri pale dahh,. Lgu best gak kay, bukan lgu slow2 kapel, opps. Kk, nnti ade godzilla serang plak. Hah, peduli ape, aku dah biase hadap shit2 ni sume. Slagi kau tgk wrestle, kau bleh je buat finisher kat diorg, its feels wow! lol. Slagi ade siblings, aku rse happy gak! FAMILY FIRST!

Okay, niat aku sbnarnya nak share vids yg aku rse nak share, lol. Well, ni je tmpat mcm sesuai kot nak share bnde aku suka. So whynaut?

Tdi aku bru layan vids nieh, aku give a like weh!






By Mr. Mashup, dia cmpurkan lagu2 entrance wrestler. Seronok dgr lah, at least x bosan asyik dgr lgu yg ade, dgr lah lgu yg lain2. Tpi yg ni!






Thats is TJ Perkins, CWC aka Cruiserweight Champions. Dia stu2 nya wakil Asean, dia org Pinoy. Tau Pinoy? Philippines. Wakil Asia dah rmai dahh, dia stu2 nya ganjil. Lgu theme dia mmg bwk memoir game retro abis! Huhuhu. Slain dia, ekceli ade sorg, Batista. Batista ni pung Pinoy tp bukan natural full Pinoy ahh. Dgr citer dia ade msok UFC tp dah lme daa. Bab UFC aku x layan, UFC tu lgi gangster dri WWE.

Second tu NXT, bru msok, x de lah bru tp still NXT.

Last tu, is Legend. Even dia dah x de, dia sntiasa diingati. That was once a great day, Randy Savage (rip)  :) . Teammate dia Hulk Hogan (hidup tpi sokong Trump-et).

"World Wrestling Entertainment is WWE"

Yup, ape korg tgk diorg lwn tu brdasrkan skrip yg dirancng. Tpi bukan sume, rmai gak kecoh wresling ni bukan fake. Aku x de nak ape sgt tp ade logik sbb Randy Orton, ade match ngan Brock Lesnar. Dia kalah, aku bleh expect tp tidaklah kalah smpai injured yg melampau. You know? Kepala Randy pecah lpas Lesnar tumbok. Haa, Lesnar tu bukan manusia biase. Dia bkas UFC tu. Sme ngan Ken Shamrock yg kat vids atas skali tu, sblah Lesnar tu Shamrock ahh. Sme je dedua, ganas nak mampuih.





Wee, enough for wrestling. Lets go to another thing? Shall we?






SHIT HELL YES! This is MARKIPLIER! The best youtubers that I ever watched. Siyes ahh tgk vids dia mmg best. Korg patut tgk. Carut tu adat ahh, kalo korg men game susah nak lpas atopun pung nak abis mesti korg rse bengang. Normal ahh, carut kat org tu yg kena kecam. Duk jdik keyboard warriors je keje dia mmpu buat. Hmmphh. Slain Mark nie, Pewdiepie, Jacksepticeye pun best gak. Rmai lgi ahh members dia. CinnamonToastKen., Bob, LordMinion. Wooo! Tgk video Mark trus hilang stress. Dia femes sbb brani men game seram. Dah byk game seram dia men. FNAF antara yg femes.

E X O T I C  B U T T E R S . . .

E G G  B E N E D I C T . . .

B E N E D I K T  H O W E D E S . . opps.

Chill guys! Byk lgi bnde best nak share tp well, aku malas nak menaip. Nnti2 lah aku update yg len best plak bgi aku. So whatever it is, don't get sad. Get stronger and kill madafaka. Bye!


0 talk here:

Post a Comment