Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

29 December 2016

Reasons why I'm starting to hate WWESupercard.. - Part 2

Now let's continue...


7. MiTB bout should be at least 5.

Psal aku free player, of coz aku mmg struggle nak kumpul points MiTB tu. Ade org dah redeem Goldberg and Brock Lesnar Ultimate dahh. Dah siap pro kot! WTF mann?! Siyes aku mmg tergugat ahh, sanggup bzir duit smata nak kad tu je. Aku x mmpu weh nk redeem even aku rjin men. Mahal points MiTB nak redeem diorg nieh. Stu kad event diorg, 19200 pts. Kalo 4 dah brape dahh. Kot ye pung bgilah chance gak kat free players. :((


8. Poor pull divas on pick board/ No events only DIVAS.

Exactly, kan dah rmai diva kat wwe,. Msing2 dah tunjuk power, mng title tpi still takkan x de event khas sumenya Diva je? Dah la pull kat pick board punyalah payah nak dptkan card divas. Aku skrg dah ade kad diva plg tinggi SV Fusion Nikki Bella. Second, kad event MiTB Battleground, Becky Lynch. Then.. poof. X de dah kad diva yg mmbolehkan aku tuk pi SS. Last2 MiTB Rich Swann gak aku depend. Lahaii. Ade yg stuju gak suggest aku nieh, ade yg perli. Yg perli tu berduit mmg ahhh! ANAK KAYAA! HAAA!


9. Ranked Mode reward, WTF.

Dlm berjuta2 org men game nieh, only ranked 1- 50 can get the rewards. Seriously, what the frog. Aku pikir reward dia mcm, rank 1 hadiah cenggini, rank 2 cenggini, rank 3 cenggini and so on tu, rank 4 - 50 cenggini, rank 51- 100 ke, and lgi ahhh! At least pikir lah yg lvl rendah. Nape lah kejam sgt. Rewards tu CREDITS game wehh. Drpd pakai duit, baik yg tu tpi dah janam sgt just rank 1-50 je bleh. Hotak ahh devs.


10. KoTR is become harder.

Lgi2 players yg berduit. Letak kad kuat2 diorg. Ekceli x sume ahh style cmtu, ade yg kuang ajo dia pi letak kad power2 tpi kad diva dlm tu common/ uncommons. Get it? Means kad yg len2 kuat tpi x diva sbb ape? Sbb alasannya nak lah mng kad based on tier KoTR diorg. Diorg x bleh letak sume kuat2 dlm nnti tier naik and even diorg mng pung diorg x kan dpt kad yg diorg nak. Aku skrg nieh mmg asyik jumpe je opponent cmni. Ni yg aku nyampah nieh, tau la aku lemah tpi x yah lah buli, Sakai betul.

Okays that all aku nak ckap. X suka, SILA MENINGGAL.


26 December 2016

Reasons why I'm starting to hate WWESupercard.. - Part 1

Hurmm, shit tul. Dulu mse men season 1 punya game elok je. Sng cite fair lah sume even free players pung x serabut men. Skrg like shit je aku tgk. So kat sini aku sje nak gtau nape aku dah start nyampah ngan WWESupercard. Byk ohh. Btw aku dah reach SS dah and my freebie is ermm... bleh ahh..

NEW DAY ROCKS! NEW DAY ROCKS!

1. Discounts pack.

Okey, duit kte jatuh, fine. Mahal nak beli credits dia, ekceli x de hal nak beli. Ikut korg. So kat sini aku just kekdang rse nk spam je Catdaddy, psl pack2 yg ade kat store tu diorg ni just offer 10% je tuk stiap pack. Ni event krismas ni, adek aku ckap diorg offer 30%, aku be like wth?! Pehal kedekut nak bgi murah? Okay biar aku gtau, dlm game nieh, offer plg tinggi 15000 credits ngan RM359.72. Pack plg mahal 5000 credits, pack Elites. Kalo 10%, so 4500 credits kan. kalo 30%, bru 3500 credits. Dlm pack tu pung bukan gerenti korg dpt kad korg nak, dia nseb je kot kalo dpat yg kuat2 ke ape. Pack elite tu, ni haa gamba. X berbaloi weh. Kalo byk kad x pe gak, ni stu je tu pung nseb dpat ke dak.

Wut?!

2. No more Solo PCC. Idc bout team PCC.

Yea, PCC ni alternatif free players nak dptkan kad rating plg tinggi. Tpi season skrg nieh, asyik event RtG and RD je, bgi aku mcm alah bgi je lah event tu, men x men len cite tpi pikir lah yg free players. Diorg punyalah loyal men game nieh, aku cmtu gak dulu skrg x dah, men x nak men je. Kekdang nak je hancurkan game nieh.


3. RtG begin with UR.

In case nak bgi cpat aku stuju gak tpi dlm pada mse sme, how about the newbie? Diorg bru men of coz kad diorg lemah tpi begins with UR totally pissed them off. Smestinya newbie akan cube crik jlan nk cpat tier yg tinggi so diorg bleh join RtG nieh, ade yg sanggup beli, x tipu. Aku pernah lwan and deck dia malangnya x cukup nk lpas Epic and so on sbb x balance, ade kad kuat tpi deck like 70% above mostly weak card. Simply to say, x balance. Aku kesiankan diorg lah, aku pernah hdap tpi x setruk kali ni.

4. Team event always RD.

Kemon ahh, x bosan ke asyik RD. RtG dulu elok je men, pehal jdik RD je. Siyes aku x suke mode RD nieh, nseb2 je dpat kad rare tu pung bukan rare yg terer, takat rare biru tu je. Lahai, no way ahh aku spend money on this game smata2 nk mng RD. Biar lmbat asal slamt duit tpi still aku nyampah.


5. Team chat still buggy even updated.

Dah msok kali ke brape ntah kena bug nieh, sblom tu elok je dah tetibe problem. Tunjuk msej yg dah lapuk, aigoo..


6. WAITING ON NETWORK..

No need to explain, probably you understand the situation,, X nak ahh nak ckap gak. Aku plg2 bnci bab nieh. Siyes ahh weh, even log in pung cmni gak pdahal ape lah sgt. Game ni time season 1 x cmni tau, plg truk pung kena kick dr game time tgh men live event tpi kjap je pastu settle dah. Ni yg bru nie, lahaii. Sakit jiwa tunggu,.

So damn hate it! Even tenet aku strong!

To be continued...


23 December 2016

WWE Superstars/ Divas Theme Favor! BAM!

Well, since aku tgk rmai suke upload vids lgu favor msing, aku pung buatlah aku punya. Skali ngan adek. Btw, smbil upload kekdang ade yg bgi opinion tang lgu msing2. Ade yg kritik, normal ahh. Msing2 punya taste, sibuk dah nape. Aku bru buat sikit, NXT x buat lgi, cm maleh nk buat. Upload vid kat youtube pung mcm berjam2. Maleh nk tunggu, aku bukan seorg yg penyabar sgt.







So there it is, vids aku upload. Adek aku punya x upload2, lgi. Suruh upload yg youtube sndiri, x nak. Btw, lantak korg ahh nak ckap ape, cmne lgu tu, cmtulah taste aku. Bye!

P/S: Singgah lah aku punya youtube kalo nak ahh, x pakse. Aku x suke memakse kecuali aku trpakse. HERE!


22 December 2016

So much HUMOURS! XD

Yo korg! Arini aku just nk share 1 vid yg buatkan aku gelak x than dahh.
Siyes ahh aku ckap. Smpai sakit perut aku dibuatnya. This is featuring WWE Superstars. Neville tu, hmmm, hmmmm., I mean Gentleman Rudeboy, dah msok CWC but! Still he's the best! Sami, HAHHHHAHAHAJAJAHA, kay kay. #BatteryMan



Hyped! Lagu theme diorg best gak layan especially Sami, :3


20 December 2016

Ughh.. Why me?

Ohh yea. Dah lme x tulis kat blog nieh. Dah nme pung suke2, koh!?. Hmm anyway, recently aku kekdang happy kekdang x puas ati. Of coz, game ahh. Hhahahahahahahha.

Minggu nieh, game WWESuperCard ade event team RD. Good but why RD? Sbb sblom ni ade event team gak (that time aku x join, mlas) dah men mode RD. Ni yg tgh live, RD gak. Cume pelik kat twitter rmai x komplain, utg ahh kaya bleh beli. Aku dr season 1 men (now season 3), x de pernah aku bgi 1 sen tuk game ni. Sbb mahal stu hal, pastu pack tu rate nak dptkan card yg best kecik sgt. So bazir ahh kalo x dpt. Loyal tau dak aku men smpai skrg diorg dah tmbah byk tier dah. Dulu season 1 plg tinggi Wrestlemania (WM), season 2 Summerslam (SS), now season 3 Ultimate (UL). Aku skrg tgh otw ke SS tp struggle nak crik Diva WM pro. Sakai ahh devs. Kedekut nk bgi rate pull card tu tinggi. Hmmm.

"Aku ade trbace kat page fb, ade bdak men Pokemon Go and dia perli org yg stop men tu bukan the Gamer dlm paper"

Huh? The Gamer? Hello, org the Gamer hanya utk yg kaki men game PC and console (trmasok Wii and Nintendo). Aku ade join stu grup Gamers kat fb. Grup tu mmg khas tuk smbang game je la, memes game ke problem game nk discuss. So last week, ade org pegi post kat grup tu selamba je kutuk Gamer PC and console tu noob instead of mobile gamer. Yes, dia post psl game dlm phone. WTF wehh, kuang ajo nk kutuk cmtu. Org cmni bgus sgt ke nk show off cmtu? Rmai ahh ban org tu suruh jgn men fb, and dah kena kicked dah tp still marah tu trbawak. Ye lah, dia x bleh ahh cmtu. Dia respek stu hal, btw org yg men kat phone bukan digelar the Gamer, ade la stu gelaran tu aku pung x sure. Ntah. Tpi mmg aku tau the Gamer mmg khas tuk PC and console (alasannya maybe sbb kalo game cmni x mcm android/ ios yg duk bleh beli pakai duit real ke, sng di modifiedkan, x de achievement sgt kot. Ikut logik aku cmtu ahh). Kalo PC ke console, asal diorg men, diorg improve diri sndiri pakai keyboard and controller. Mobile games? Tap! Tap! Tap! Hahhahahaha. Make sense. Okay back to wat I want to post.

"You should get any Divas WM pro or Rich Swann or Bray Wyatt if you want to get quick"

Huhu, back to WWESuperCard. Exactly, aku tgh struggle nak crik diva wm yg bleh pro. Aku bleh je nk redeem Rich Swann kat MiTB mode (if you play, u'll know). Tpi syg la plak single and tkot x balance deck nnti. Aku try amik dua diva sv pro still x cukup, sakai betul. Kalo aku ade duit mcm SuperZomg tu, aku x heran ahh. Mmg ntah kemana citenye. Hoho. Ye aku akui, aku bukan the Gamer, tuk mobile game. Aku still play Xbox360. Of coz beb, I'm Gamer. Ahahaahhaahha. FIFA game aku layan, WWE2K pung aku layan, GTA pung aku layan, Call of Duty? Pung aku layan. Watchdogs pung ade gak. Aku teringin nak try men Assasins Creeds. Cm best je jdik stealth kan? Damnn yeah!. Devil May Cry x best. Sheton betoi. Final Fantasy aku ade men tp stop sbb skit pale trus ble men game tu ngan quest lgi. Wkkakakaka. Tpi aku suka style fantasy game tu, huhu.

So back to WWESuperCard, aku tgk rmai dpt pull card based on tier diorg. I'm here and be like, WTF its UNFAIR! Yup. Aku ni free player so aku mmg tergugat abis tgk yg len dpt best2, 😭😭😭. Last week pung aku bru je pro diva sv fusion sorg, Nikki Bella, dgn hrapan aku bleh ke SS tpi still, not enough (nseb le x redeem Naomi tuk pro, mmg x lpas). Then, smlm pull stu card, Rusev WM. Still no pro and yet cannot to reach to SS la. Coz aku dah ade 4 superstars WM pro dah, diva je prob. Bru tdi men event, WM tu Kevin Owens. Bleh la gak, kuat la gak stats dia. Better drpd Rusev. Now I'm struggle to find one. Lpas ni maybe event RtG, PCC mcm dah mati je. Kalo ade pung, aku men je asalkan ade DIVA PRO!!!. I'm on road to Summerslam. Huhu. Daily login bleh la bwk harapan tpi lambat ahh.!

Anyway thanks for reading anonymous.! Game love forever! 😛