Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

26 December 2016

Reasons why I'm starting to hate WWESupercard.. - Part 1

Hurmm, shit tul. Dulu mse men season 1 punya game elok je. Sng cite fair lah sume even free players pung x serabut men. Skrg like shit je aku tgk. So kat sini aku sje nak gtau nape aku dah start nyampah ngan WWESupercard. Byk ohh. Btw aku dah reach SS dah and my freebie is ermm... bleh ahh..

NEW DAY ROCKS! NEW DAY ROCKS!

1. Discounts pack.

Okey, duit kte jatuh, fine. Mahal nak beli credits dia, ekceli x de hal nak beli. Ikut korg. So kat sini aku just kekdang rse nk spam je Catdaddy, psl pack2 yg ade kat store tu diorg ni just offer 10% je tuk stiap pack. Ni event krismas ni, adek aku ckap diorg offer 30%, aku be like wth?! Pehal kedekut nak bgi murah? Okay biar aku gtau, dlm game nieh, offer plg tinggi 15000 credits ngan RM359.72. Pack plg mahal 5000 credits, pack Elites. Kalo 10%, so 4500 credits kan. kalo 30%, bru 3500 credits. Dlm pack tu pung bukan gerenti korg dpt kad korg nak, dia nseb je kot kalo dpat yg kuat2 ke ape. Pack elite tu, ni haa gamba. X berbaloi weh. Kalo byk kad x pe gak, ni stu je tu pung nseb dpat ke dak.

Wut?!

2. No more Solo PCC. Idc bout team PCC.

Yea, PCC ni alternatif free players nak dptkan kad rating plg tinggi. Tpi season skrg nieh, asyik event RtG and RD je, bgi aku mcm alah bgi je lah event tu, men x men len cite tpi pikir lah yg free players. Diorg punyalah loyal men game nieh, aku cmtu gak dulu skrg x dah, men x nak men je. Kekdang nak je hancurkan game nieh.


3. RtG begin with UR.

In case nak bgi cpat aku stuju gak tpi dlm pada mse sme, how about the newbie? Diorg bru men of coz kad diorg lemah tpi begins with UR totally pissed them off. Smestinya newbie akan cube crik jlan nk cpat tier yg tinggi so diorg bleh join RtG nieh, ade yg sanggup beli, x tipu. Aku pernah lwan and deck dia malangnya x cukup nk lpas Epic and so on sbb x balance, ade kad kuat tpi deck like 70% above mostly weak card. Simply to say, x balance. Aku kesiankan diorg lah, aku pernah hdap tpi x setruk kali ni.

4. Team event always RD.

Kemon ahh, x bosan ke asyik RD. RtG dulu elok je men, pehal jdik RD je. Siyes aku x suke mode RD nieh, nseb2 je dpat kad rare tu pung bukan rare yg terer, takat rare biru tu je. Lahai, no way ahh aku spend money on this game smata2 nk mng RD. Biar lmbat asal slamt duit tpi still aku nyampah.


5. Team chat still buggy even updated.

Dah msok kali ke brape ntah kena bug nieh, sblom tu elok je dah tetibe problem. Tunjuk msej yg dah lapuk, aigoo..


6. WAITING ON NETWORK..

No need to explain, probably you understand the situation,, X nak ahh nak ckap gak. Aku plg2 bnci bab nieh. Siyes ahh weh, even log in pung cmni gak pdahal ape lah sgt. Game ni time season 1 x cmni tau, plg truk pung kena kick dr game time tgh men live event tpi kjap je pastu settle dah. Ni yg bru nie, lahaii. Sakit jiwa tunggu,.

So damn hate it! Even tenet aku strong!

To be continued...


0 talk here:

Post a Comment