Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

29 December 2016

Reasons why I'm starting to hate WWESupercard.. - Part 2

Now let's continue...


7. MiTB bout should be at least 5.

Psal aku free player, of coz aku mmg struggle nak kumpul points MiTB tu. Ade org dah redeem Goldberg and Brock Lesnar Ultimate dahh. Dah siap pro kot! WTF mann?! Siyes aku mmg tergugat ahh, sanggup bzir duit smata nak kad tu je. Aku x mmpu weh nk redeem even aku rjin men. Mahal points MiTB nak redeem diorg nieh. Stu kad event diorg, 19200 pts. Kalo 4 dah brape dahh. Kot ye pung bgilah chance gak kat free players. :((


8. Poor pull divas on pick board/ No events only DIVAS.

Exactly, kan dah rmai diva kat wwe,. Msing2 dah tunjuk power, mng title tpi still takkan x de event khas sumenya Diva je? Dah la pull kat pick board punyalah payah nak dptkan card divas. Aku skrg dah ade kad diva plg tinggi SV Fusion Nikki Bella. Second, kad event MiTB Battleground, Becky Lynch. Then.. poof. X de dah kad diva yg mmbolehkan aku tuk pi SS. Last2 MiTB Rich Swann gak aku depend. Lahaii. Ade yg stuju gak suggest aku nieh, ade yg perli. Yg perli tu berduit mmg ahhh! ANAK KAYAA! HAAA!


9. Ranked Mode reward, WTF.

Dlm berjuta2 org men game nieh, only ranked 1- 50 can get the rewards. Seriously, what the frog. Aku pikir reward dia mcm, rank 1 hadiah cenggini, rank 2 cenggini, rank 3 cenggini and so on tu, rank 4 - 50 cenggini, rank 51- 100 ke, and lgi ahhh! At least pikir lah yg lvl rendah. Nape lah kejam sgt. Rewards tu CREDITS game wehh. Drpd pakai duit, baik yg tu tpi dah janam sgt just rank 1-50 je bleh. Hotak ahh devs.


10. KoTR is become harder.

Lgi2 players yg berduit. Letak kad kuat2 diorg. Ekceli x sume ahh style cmtu, ade yg kuang ajo dia pi letak kad power2 tpi kad diva dlm tu common/ uncommons. Get it? Means kad yg len2 kuat tpi x diva sbb ape? Sbb alasannya nak lah mng kad based on tier KoTR diorg. Diorg x bleh letak sume kuat2 dlm nnti tier naik and even diorg mng pung diorg x kan dpt kad yg diorg nak. Aku skrg nieh mmg asyik jumpe je opponent cmni. Ni yg aku nyampah nieh, tau la aku lemah tpi x yah lah buli, Sakai betul.

Okays that all aku nak ckap. X suka, SILA MENINGGAL.


0 talk here:

Post a Comment