Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

20 December 2016

Ughh.. Why me?

Ohh yea. Dah lme x tulis kat blog nieh. Dah nme pung suke2, koh!?. Hmm anyway, recently aku kekdang happy kekdang x puas ati. Of coz, game ahh. Hhahahahahahahha.

Minggu nieh, game WWESuperCard ade event team RD. Good but why RD? Sbb sblom ni ade event team gak (that time aku x join, mlas) dah men mode RD. Ni yg tgh live, RD gak. Cume pelik kat twitter rmai x komplain, utg ahh kaya bleh beli. Aku dr season 1 men (now season 3), x de pernah aku bgi 1 sen tuk game ni. Sbb mahal stu hal, pastu pack tu rate nak dptkan card yg best kecik sgt. So bazir ahh kalo x dpt. Loyal tau dak aku men smpai skrg diorg dah tmbah byk tier dah. Dulu season 1 plg tinggi Wrestlemania (WM), season 2 Summerslam (SS), now season 3 Ultimate (UL). Aku skrg tgh otw ke SS tp struggle nak crik Diva WM pro. Sakai ahh devs. Kedekut nk bgi rate pull card tu tinggi. Hmmm.

"Aku ade trbace kat page fb, ade bdak men Pokemon Go and dia perli org yg stop men tu bukan the Gamer dlm paper"

Huh? The Gamer? Hello, org the Gamer hanya utk yg kaki men game PC and console (trmasok Wii and Nintendo). Aku ade join stu grup Gamers kat fb. Grup tu mmg khas tuk smbang game je la, memes game ke problem game nk discuss. So last week, ade org pegi post kat grup tu selamba je kutuk Gamer PC and console tu noob instead of mobile gamer. Yes, dia post psl game dlm phone. WTF wehh, kuang ajo nk kutuk cmtu. Org cmni bgus sgt ke nk show off cmtu? Rmai ahh ban org tu suruh jgn men fb, and dah kena kicked dah tp still marah tu trbawak. Ye lah, dia x bleh ahh cmtu. Dia respek stu hal, btw org yg men kat phone bukan digelar the Gamer, ade la stu gelaran tu aku pung x sure. Ntah. Tpi mmg aku tau the Gamer mmg khas tuk PC and console (alasannya maybe sbb kalo game cmni x mcm android/ ios yg duk bleh beli pakai duit real ke, sng di modifiedkan, x de achievement sgt kot. Ikut logik aku cmtu ahh). Kalo PC ke console, asal diorg men, diorg improve diri sndiri pakai keyboard and controller. Mobile games? Tap! Tap! Tap! Hahhahahaha. Make sense. Okay back to wat I want to post.

"You should get any Divas WM pro or Rich Swann or Bray Wyatt if you want to get quick"

Huhu, back to WWESuperCard. Exactly, aku tgh struggle nak crik diva wm yg bleh pro. Aku bleh je nk redeem Rich Swann kat MiTB mode (if you play, u'll know). Tpi syg la plak single and tkot x balance deck nnti. Aku try amik dua diva sv pro still x cukup, sakai betul. Kalo aku ade duit mcm SuperZomg tu, aku x heran ahh. Mmg ntah kemana citenye. Hoho. Ye aku akui, aku bukan the Gamer, tuk mobile game. Aku still play Xbox360. Of coz beb, I'm Gamer. Ahahaahhaahha. FIFA game aku layan, WWE2K pung aku layan, GTA pung aku layan, Call of Duty? Pung aku layan. Watchdogs pung ade gak. Aku teringin nak try men Assasins Creeds. Cm best je jdik stealth kan? Damnn yeah!. Devil May Cry x best. Sheton betoi. Final Fantasy aku ade men tp stop sbb skit pale trus ble men game tu ngan quest lgi. Wkkakakaka. Tpi aku suka style fantasy game tu, huhu.

So back to WWESuperCard, aku tgk rmai dpt pull card based on tier diorg. I'm here and be like, WTF its UNFAIR! Yup. Aku ni free player so aku mmg tergugat abis tgk yg len dpt best2, 😭😭😭. Last week pung aku bru je pro diva sv fusion sorg, Nikki Bella, dgn hrapan aku bleh ke SS tpi still, not enough (nseb le x redeem Naomi tuk pro, mmg x lpas). Then, smlm pull stu card, Rusev WM. Still no pro and yet cannot to reach to SS la. Coz aku dah ade 4 superstars WM pro dah, diva je prob. Bru tdi men event, WM tu Kevin Owens. Bleh la gak, kuat la gak stats dia. Better drpd Rusev. Now I'm struggle to find one. Lpas ni maybe event RtG, PCC mcm dah mati je. Kalo ade pung, aku men je asalkan ade DIVA PRO!!!. I'm on road to Summerslam. Huhu. Daily login bleh la bwk harapan tpi lambat ahh.!

Anyway thanks for reading anonymous.! Game love forever! 😛

0 talk here:

Post a Comment