Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

23 December 2016

WWE Superstars/ Divas Theme Favor! BAM!

Well, since aku tgk rmai suke upload vids lgu favor msing, aku pung buatlah aku punya. Skali ngan adek. Btw, smbil upload kekdang ade yg bgi opinion tang lgu msing2. Ade yg kritik, normal ahh. Msing2 punya taste, sibuk dah nape. Aku bru buat sikit, NXT x buat lgi, cm maleh nk buat. Upload vid kat youtube pung mcm berjam2. Maleh nk tunggu, aku bukan seorg yg penyabar sgt.







So there it is, vids aku upload. Adek aku punya x upload2, lgi. Suruh upload yg youtube sndiri, x nak. Btw, lantak korg ahh nak ckap ape, cmne lgu tu, cmtulah taste aku. Bye!

P/S: Singgah lah aku punya youtube kalo nak ahh, x pakse. Aku x suke memakse kecuali aku trpakse. HERE!


0 talk here:

Post a Comment