Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

27 August 2017

First pro event of new tier and hit Summerslam '17 +!


Herher. Ngantok ahh. Lol. K whatever. Smlm dah abiskan event RtG Kurt Angle. Walaupung memcm jnis opponents yg aku hadap tpi aku berjaya lpas! Coz mostly depa ade byk events pro and aku ade 3 je., ;_;. Well it doesn't matter tho. Yg pasti aku ade pro new tier, event card.


Credits tu free je dr daily login.


Maka dgan itu aku tukar deck ngan pakai taktik yg biase org buat. Ni bukan glitch, just taktik je.


The sht is real!


And during RtG, aku dpat pull tier reset :D


KING!


Triggered gak sbb lme x pull tpi Neville pung jdik ahh drpd nothing.. Herher. And more happier is, otw nk abiskan Kurt Angle tu dpt pull another reset!


And a pro! Damn Sasha! Stay bossy! >:D


Tu je nk update. Sje nk kongsi kebahagiaan. Btw, owner yg jahat tu dah disband team dia. Msok team kawan dia yg duk gtau aku x men bagai tu. Lol. Ade kelmarin dia dm aku tnye ape yg aku ckap kat members yg len sblom left. Aku ckap ahh x de pape pung, nape kan?. Then dia ckap sjak aku left, rmai members yg left gak. I was like wtf dia nk tuduh aku curik members dia kah? Aku reply ape kena mengena ngan aku?. Pastu ohh, dia expect aku ade pengaruh yg len suruh left team. Meh. Dia tu perangai cm setan. Nak je ckap tpi malas nk layan so dah la kat situ. Hahahah! Funny dia disband team dia. Padan muke. Balasan tetibe kecam aku. Pehal manusia cmnieh. K bye!

*Still hoping for Finn and Sami tho.😿



22 August 2017

Aww that's sweet. JK, GODAI.


Welp, smlm punya story. Aku rse ni first time kena serang cmni and tbh, aku mmg sedih ahh. Sedih sbb sikap. Ingtkan org Melayu je bangang2 kecam, om puteh pung sme gak ehh. Tu ahh, first time terkena. Ni sume tang game la gak. Ha ha, korg mesti pikir ntah pape. Well yes mmg ntah pape tpi game pung if sesapa x nk tlong, spe yg x marah. So kat sini, si dia nieh ekceli aku okay je ngan dia. Sblom nieh, elok je smbang2 hu ha hu ha bagai. Bezanya dia tu lgi power mencarut ahh brbanding aku. Aku plg truk pung kat sosial nieh skadar fck ke sht. If geram sgt, mmg ckap direct ahh ejaan tu. X cover dahh. 

Since new tier msok, aku nk lah kad2 bru. Aku ade ragu2 ngan current team sbb mcm x hidup je tu yg menyebbkan aku left team tu. Just x sangka ade yg tnye nape aku left. Aku mcm x nak ahh dia terasa aku left sbb team tu x aktif tpi org2nya baik je. Then aku buat x tau ahh ngan dia last2 dia kecoh kat twitter dia ckap org2 yg left tu x bersyukur. Ehh. Kena maki plak... Aku pung defend ahh diri tpi ckap bahasa rojak je lah. Paham x paham nseb lah. Bukan x bersyukur, maybe dia patut ckap x berhati perut ke, lol. Sbb x bersyukur tu x kena ahh, aku men tau sume events. Aku plg top dlm team, always number 1. Tu psl aku dare kluor, dare defend. Depa no 2, 3 and so on.

Kesan dri tu, aku pung nk join team sorg nieh yg aku ckap power mencarut. Team dia mmg super aktif so aku decided nk join. Then aku men ahh, TBG done recharge. All set. Ade sorg je x recharge full tpi bgi aku dia okay. (Cume dia Spanish, herher). Aku ade letak kad tuk train kan. Dia tegur aku letak stu kad je yg untrained. Aku pikir ohh nnti tkot x sdr ke ape, okay lah. Folo je lah. Aku pung msj dia event starts kul 5 pgi so aku lambat gerak ahh. Kebetulan time tu ade game bola, City vs Everton. Aku tgk sbb FPL tau. JAJAAJA. Game tu plak abis kul 5 gitu then aku trus tido. Esoknya bgun, aku check twitter dulu. Skali si dia serang aku sbb aku x men. Dia ckap aku nieh beria2 benci freeloaders bagai tpi x hidup. I was wthell bro?! Mmg aku panas ahh pehal kau. Aku dah ckap dah event start kul 5 pagi. Ape dia expect yg aku akn men time gitu, dah tntu aku nk tido. Dia nk mati cepat dia sorg je lahh. Fakof ahh dia.


Ohh. Much piggy.


Aku dah mamai bgun2 bnde setan plak ade. Dm ahh dia...


So dorkk.

Dia siap screenshot ohh aku. Aku rse maruah tercalar kat situ disbbkan org yg x memahami. Org yg x paham ape tu different timezone. Aku pikir dia US, not he said his ENGLISHMAN. Aku ade tweet, "not gonna blame #MCIEVE for causing me sleep and wake up late coz someone accused me as a freeloader just bcoz I'm in different zone". Oh, aku ingt ayat nieh. Sepatah demi sepatah. Aku bukan calang2 pompuann. Okay, then aku open the app and men ahh. Dia suruh dptkan 450+, alright! No problem. Then ble dah kutip 450+ pts, dia ckap aku spend money ahh ape ahh. Aku pung ehh kau nk aku bgi pastu tuduh aku memcam plak, pehal kau setan. Aku ckap ahh ade trick nk dptkan byk title doubler, dia still pikir aku spend money. Hah, lantak kau la setan. Aku malas nk gado, dia siap bwk msok dlm team chat skali. Lol. Semak ahh kat situ, ade aku kesah. Cmne ntah yg len bleh relax, ntah depa ni jnis tunduk je kat dia. Aku, no way ahh. Aku mmg fight. Dia spe nk memaki aku. Dia ingat aku x tau free bout glithes tu. What a stupid owner. Bnde nieh sume org dah tau, yg noobs je x tau. 

And I did it. Aku nk bersihkan nme aku dgn grind sbyak yg aku bleh. Lgi best 1000 tpi x lepas sbb ade member deck dia weak. Asuka single WM33, such a weaklings. Ckap min 400 tpi ade lgi x smpi 300 and 350, hotak dia x plak nk marah ke maki! Fakof you owner! FAKOFFF!. So here am I. Heh.

With 18 hrs left

Almost the end of the event

Bukan edit ehh. Font phone are obvious the previous pic was from him and latest was screenshot of mine. He's the second. Dia pung promote aku kat team, if aku stay. Hah. Spe nk stay? Who? Me? Nope. Fakof you owner. You are the first and the last person who causing this stupid problem and destroyed my name! Hope someone with attitude like you can die quickly as you always skip your sleeping hours. Such a spoiler!

BTW, this is a freeloader. Surprise!


YOU SUCK! YOU SUCK! YOU SUCK!

Tu je nk coret. Have a nice day. Not recommended to join "we got 2words4ya" team.! Hope you can't stand long. Hope you die quick. Lol.




19 August 2017

SUMMERSLAM '17 IS HERE!

HYPED! Happy ngan new update. Ekceli aku ade problem ble nk update game sbb asyik kena 'preparing to download' and 'unable to download require assets (9)'. Ni membuatkan aku jeles gak sbb yg len dah update and post their freebies. Herher. Aku smpai kena reset dua kali phone weh.. :'( bru bleh update.

And surprised, a diva..


Ravishing Lana!

Its a diva, how unfortunate honestly. Slalu rare la nk dptkan diva, even mne2 tier pung. If beli je mmg lah bleh tpi x seronok, bwek! And event kali nie ft. Kurt Angle! and of coz, dah settled!


Whoopie!

Sume org ingat Jinder SS17 tu, sebelah Kurt. Last2, Jason Jordan. HAHAHAHAHAHAHHAHAHAH. Yg ade freebie tu utg ahh. But event ni ade spoilers gak ahh. Glitched and worst. 

:'D

Aku punya excited serang Sheamus. WM33 pro > UL pro, smbil tu aku tgk youtube kat pc. Skali tetibe ade bunyi. kalah, 'ting ting!'. Aku pung pehal tetibe kalah. Check blek, wtf ahh stats Sheamus mak aihhh. 100k woiii! Pehal naik mendadak plak nieh. Adoi problem lgi RD. Sblom dah kena tpi 3000 je, ni 100k. Post kat twitter tang tu, tgk #WWESuperCard mmg rmai komplen. HAHAHAHHAHAH. Mmg kentut ahh catdaddy. Tpi ade sahabat follower ni bgi tips cmne nk take over stats 100k. Aku listened and good, its works. :D


HAAA AMIK SPEED BROCK LESNAR, :'D

Still aku struggle gak men sbb bnde bangang nieh. Herher. Oh btw, this is kinda my early pull. Tekan2 smbil men Saidina. (If you guys dunno, permainan Saidina mcm Jutaria). Check cards sbb full, time nk sacrifice tu x sdr ade pull. HUHU!


Legit Boss! SASHA BANKS!

Ni tgh cube nk dptkan another pull but not in their time yet. Ade yg dpt freebie Sami Zayn, Asuka ngan Randy Orton. Hmm.. Finn major dpt yg second pull. Aku mmpu curik gamba Sami Zayn je, yg len x terpikir nk curik. HWAAAAAAGHRANG.!


<3

Gamba yg len lawa except Finn ngan demon nya. Herher, aku suka lgi if dia pakai Bullet Club attire. Berhrap sume ni the next pull.


Wonder how's Kurt finisher? Check it out! Gorgeous posing je la bgi aku.


video


Okay tu je nk coret. Bye.



11 August 2017

NEW TIER INCOMING! EXCITED!

PERGH! Finally, WWESuperCard release new tier. Memcm org komen tang nieh but for me, hype! Sbb cntek design nya and depa lenkan drpd yg sblom like HR, EL and UL. X sabo nieh. Depa ckap update tu, mengikut anggapan community ahh, Rabu or Khamis. Aku hope x de team event nnti, ha ha ha. Malas nk tunggu, x sabo nk update je. Team pung dah ready tuk new tier. SUMMERSLAM '17, I'm coming!

Wishes freebie:
  • Finn Balor
  • Sami Zayn
  • Asuka
  • Randy Orton
  • Not Ellsworth or no, please
  • Any diva but Asuka first
  • Priority on Finn and Sami, :3



Takot ahh..


video


Dengan ini, saya berasa bersemangat nk men event the Rock. Kohkohkoh. Bye.

More info bout this : WWESuperCard.



7 August 2017

WWESuperCard special RD event.

Pergh. Terbaik ahh, at least. Ramai komplen nk new tier. Aku pung nak gak new tier tpi idaklah nk komplen sbb ye lah, buat game bukannya senang lgi2 yg berserver. Game ni mmg memillion donlod so korg dah bleh expect brape users blom include additional accounts yg depa wat. But tu lah, ssetgh nk men je x pikir yg org busy, ade life. Salah depa gak spe suruh spend money in game. Org len men grind kot, depa beli2 kad dah tentu cepat naik. X de enjoyment ahh. Youtubers x yah ckap, depa diperuntukkan money so depa sndiri x kesah spend brape byk pung. Different ahh ngan yg acah2 youtuber and show off. Ade yg wat video SuperCard nieh tpi bgi aku sia2 ahh sbb pandangan aku, first game ni biase2 je mcm men kad. Second, game ni x de keseronokkan yg ketara. I mean, if mcm WWE Immortal tu haa korg bleh bergerak, lawan. Like SuperCard, korg just tekan2 je.. Ni pandangan aku ahh. Byk lgi sebenarnya tpi aku x tau nk describe cmne.

"WE WANT NEW TIER"

"I'm stop playing"

"WHO CARES? WE WANT A NEW TIER"

"This game is boring now"

Berlambak bnde ni post kat twitter. Even ade yg retire. X.. Jap. Yg aku x paham, depa dah retire perlu ke menyemak kat WWESuperCard community? Korg dah stop kan? So get back to your life. Aku annoy kot tgk org cmni. Beria konon screenshot "uninstall the app" tpi x buang pung. Pindah je kat next screen and buat konon dah delete. Pastu ade yg beria ckap, "I'm good after retirement from SuperCard.. blah blah". Kemon ahh ppl. X perlu kot. Lgi nyampah adelah. Aku tabik kat sesapa yg x men tpi nk daily login je. Lol. Pandai ahh. X yah penat2, daily login je. Tuk low tier bleh ahh, dah jauh2 tu dah x heran. Wat fusion food je.

Huhu. Aku pung sesaje update blog. Haa, ckap tang Special RD event. Ekceli, SuperCard wat event ft Throwback cards. Nk dptkan kena beli kat shop, so for me this is an opportunity ahh. And it was successful!


CAN YOU DIG IT, SUCKA?!

3:16

JUST BRING IT!

Legend: 'The American Bad Ass' Undertaker
Survivor: Road Dogg
Wrestlemania: Batista
Summerslam: Triple H
Hardened: Ric Flair
Elite: Trish Stratus
Ultimate: SCSA
Wrestlemania 33: Booker T
Wrestlemania 33 Event: The Rock

Haa. Throwback pung x sume berguna since aku dah hit WM33 dah. Kalo nk gak, x sume bleh tukar gamba you know? Then, aku maleh ahh nk kejar yg len.

Ni plak daily login yg featuring Throwback cards at the end.!




Ni je nk cite. X ape lah sgt. Oh. Btw. TADAAAAA!!!!


THE RAREST PULL ANIMATION! FUHHHHHHHHH! AKU PULL DIAAAA! WAAAAAAAAA!!!1

Tau x betapa bahagianya bile pull favorite sndiri. Ni pull time event RtG Mae Young (rip). Dia tau aku nk sgt Sami Zayn even though aku dah ade pro dia dah. HAAA, aku x kesah sebenarnya. Sepuluh ke sejuta aku sanggup. Lol. Aritu dah pull Asuka. Favor aku gak tpi diva. Pepaham je lah. Skrg aku mngharap Finn kluor. Kemon ahh Finn Balor. Orton pung aku ade pro gak. Tinggal Finn Balor je wehh. Adui rare betoi mamat nieh.

Kay tu je. Bye.


26 July 2017

Mentaliti kemana? Get a help dude.

Welp, the past 2 days sorta. Well, I don't want to remember. Aku telah dipertemukan dgan org mentaliti mcm bodoh sombong. Tau bodoh sombong? Bodoh tpi berlagak pandai. Haa ni sje nk update, nk tunjuk sikit dia punya pemikiran. Tbh, mmg annoying, mmg triggered tpi aku x lah tunjuk emotional. Lgipung org tu yg jdik batu api. HAHAHAHAHAH, lawak ahh ble teringat blek. Mmg x sangka jumpe org cmni. Yg jnis nk mng je, x nak mengalah. Aku at the end, aku give up ahh sbb sia2 je. Dia bukannya nk paham malah lgi memburukkan situasi.

Kisahnya aku ade reply kat stu post Team Malaysia. Time tu aku ingtkan Indo layak sbb depa ade mng, kalah, seri.. Kalo ikutkan bleh je layak tpi x prasan plak Thai ekceli ade dua seri so its Thai la yg layak. Aku reply tu just nk confirmkan je bukannya ape. Aku lebih fokuskan kat game WWE instead of football tpi aku suke je bola, cume kekadang amik kekdang x. Ade yg balas, tpi dia blas biase je. Okay ahh tu, saya pung ckap "K. My bad". Sbb x prasan tang matches Thai. Tetibe ade sorg hamba ni pi lah quote Tweet ckap cenggini,

"biar tak noob bola, jangan noob ilmu", HAHAHAHAHAHAHAH

Aku blas quote tu dgn harap dia pung ckap la leklok. Tpi lgi sakit plak jdiknya. YG FUNNY NYA DIA INGAT AKU NOOB TANG BNDERA. WEHHH!!! BENDERA!!! HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHHAHAHAHHAHAHAHAHHAH. Wth, aku gelak sakit perut weh tgk dia pikir cmtu. Bodoh gak org nieh, haa, padan ahh dgan carut. Kalo aku dah mention Thai ngan Indo dah tentu aku tau bendera diorg. Lahai ade org bangang cmni. Pastu selamba je, "biar tak noob bola, jangan noob ilmu". HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA. THIS GUY JUST INSULTED HIMSELF. Okay, relax. Mmg aku gelak abis, smpai aku terlupa buat ape time tu. Aku gelak truk gak weh, bodoh dia lvl sejuta. Rsenye level billion pung x abis. Then ni bgi aku epic reply ahh, bru dia tau siapa yg noob sebenarnya,


Dia dah x de idea, dia stop kat situ. Then tetibe plak dia buat round 2 kat bawah dgan mencari keslahan kat grammar aku. I was like, oh my god... Dah lah bodoh, bangang plak tu. Mostly even aku speaking dia ttap nk mng gak. Dia sndiri ckap org guna bahasa Inggeris pandai. In fact ladies and gentlemen, exactly. Org pndai ckap bi ngan aplikasikan dlm kehidupan tnpa ragu2 dan yakin is truly the part of geniuses. Cume kesannya nnti susah nk ckap bahasa sndiri sbb dah terbiase tpi jgn abaikan, tu je. Dia lawan aku pung guna bm rojak ade hati nk suruh guna bahasa ibunda ape lah. Dah la bebudak pastu menyamar mcm org dewasa plak. Dah bodoh, duk diam kalah je lah dah mmg fakta. Guys, imagine,

ME: "Thanks for reminding, jabroni. ..."

DIA: "*for the reminder..."

Look. Dia nk gak mng, dia repairkan bi aku. Padahal kalo ikutkan, sme je. X de salah sbb contoh word mcm "for, while, by, after, before etc" mmg kena tambah "-ING". Lgi stu,

ME: "For the fact..."

DIA: "HAHAHAHA *emoji* yg fact tu pung salah"

"For the fact" ke "In fact" ke sme je lah. Yg dia bgi tu pung betoi gak, x de salah tpi tu lah BODOH. Aku malas nk screenshot sbb dia reply pung mcm karangan. Aku reply gitu2 je. He's even brought his friend for backup. HAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHA. Bro, honestly if you're good enough, you don't have to bring you friend along. I believe his friend was trying to help him. He just came over our conversation and interrupted us. That's fine actually for me, coz I really want to tell him that his friend are stupid. You guys just a little kids that knows nothing but pretending. He tries to stop us. I already did but not his friend. So what can I do? I just let him win. That's it people. People with their stupidity but knows nothing where is the best way to stop them is let them win or mute or block him/her. They won't find their faults okay. They're never. Sometimes give up are good. They think they have won it yet they're keeping their stupidity. :'D

At last, aku block je diorg. Dah la kawan dia peminat Arsenal. Agaknya depressed sbb x mng UCL. Jgan ckap UCL, liga pung dah lme mng. Pastu asyik knockout round 16 pastu first time msok UEL plak. Pastu dgan Wenger lgi. Vardy x dpat, Mahrez x dapt. WAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, Tu yg dia backup kot, rse nk lepas geram. Acah2. 

Aku sndiri pung x pandai bi tpi aku sntiasa cube. Aku suka buat short-story kekadang aku googles grammars and vocabularies. Sbnarnya seronok ckap bi nieh. Tpi jgn dilupakan native language sndiri. Tu je.

Okay anonymous. I'm not willing for you to read but its up to you just in case if you have met someone stupid like this even he/she is your partner, you have to leave them unless you help them. Let's hoping these people realize and be more modern knowledge. If family, try to talk nicely and make them understand. Its gonna be hard but its for the next generation too.



15 July 2017

First pro event WM33.

Get hyped!

Aku bru je berjaya dptkan WM33 event and its a success pro. Sbb dah nme pung event card, depends ahh kalo mmpu bleh ahh. Ni lah kisahnya, WM33 Event John Cena adalah yg pertama. Ataupung maybe yg terakhir, lol. Dunno lah if depa nk wat tier bru. Standby je lah, nk tier bru.


You can't see him.

You just can't. I'm a magician.

Kebetulan dlm process event tu ade Braun, pung another pro in making. And lgi best, time awal event tu bru nk start men, tetibe pull plak mamat niehhh.


Google punya. Excited sgt smpi x screenshot. PRO!

Pergh, luck tu power beb. Tpi kat TBG rewards x de pro, dpt Dean. Huhu. Ohh well, sebnarnya if ade dua cards WM33 pro pung dah bleh dpt pro event card tpi aku kekadang cpat fedup gak. Aku pung ade life gak wehh. Idaklah nk melayan game je. Lols.


Deck ni bleh bwk 5+ pts smpi abis.

Diva mmg prob truk weh. Ni nk otw ladder reward, ntah dpt ke x, Hopefully dpt pro ahh. Huhu. Okayy, tu je nk cite. X de byk mne tpi still another achievements. Thanks for reading.!


24 May 2017

Finally! I hit WRESTLEMANIA33 tier!


WUUUUUUUUUUU. Speechless! Speechless! 

I finally did it! Slalunya aku terbantut nk smpi lvl tinggi2 cmni. Mcm season 1 plg tinggi Wrestlemania, aku just mampu Survivor je tu pung banyak kad x collect and sorg je pro tu pung luck adek. Then season 2, aku takat Wrestlemania je, plg tinggi Summerslam. Huahuahua... And here I am, in season 3, from Wrestlemania to Wrestlemania 33! Haaa. Jauh weh prjalanan. Aku x spend money pung, tu yg pnting. (Well, plg x pung aku sedekah bape kurg se sen je tuk ads, ;_;). Tpi tulah, grind to grind, then worth at the end.

Before this, aku stuck kat Ultimate+. Mse tu ade Matt Hardy WM33 Event, Aliestar Black WM33 Event, Xavier Woods UL Pro, Sheamus UL Pro, Naomi UL MiTB and Charlotte UL. Time nie mmg struggle nk crik diva, plg better pung nak lah diva EL Pro tpi luck asyik dapat EL laki je byk. Haaa, week lpas, aku mcm dah dekat 5/6 pull EL Rusev ngan HD Seth. Aku x tau pehal depa dua nieh nk sgt dtg kat aku. Aku perlukan diva ahhh! :'D. Ahhh, bukan tu je. Time aku mse Ultimate biase je, aku dah pull HD Almas and HD Morgan dekat 3/4 kali. HAHHAHAAHAHHAHHAHA. Lucky kan? Aku silver star diorg sume nieh. Woo? WOO!

Ahh. Then, kali nie ade new team mode, team Battleground. Diorg ckap mcm game ala2 CoC tpi aku x tau cmne ntah. So aku just wait la cmne kan. Rupanya simple je, hmm, okay. So aku decide nk out dri team lme sbb tbh, certain member dlm tu x helping weh. Even worst, x pernah nk develop cards yg ade. I mean, x de update ke new card ke, pull ke tpi x, duk biar je. Lgi sedihnya dah lah freeloader.

"Freeloader?"

Haah. Mcm org amik kesempatan. Dia dah la x men tpi msok team kuat2. Pastu redeem kad selamba je and blah msok team len. Ade yg jahat, dia perli or kutuk team tu and dia x yah pikir bab kena kick sbb akan dikick pung. X men katakan...

Mmg rse sedih sbb team tu aku sndiri developed kan dri tier Wrestlemania.. smpi lah Elite. Lme tau.. Tpi tulah, masalah aku gak ekceli sbb aku ni mudah kesian kat org. Mcm org tu, kte dah kenal dia even dia x brape nk aktif. Kekadang rse brsalah nk kick tpi tier team terbantut sbb kad dia yg weak gak. Tu yang fedup ahh, aku pung dah Ultimate time tu and aku ngan adek grind gila babi time stu team event. Mak aihh. Penat doh.. Then kteorg kluor crik team Ultimate and not bad start ahh. Members team pung bleh tahan friendly. Tpi aku x pikir tang tu, yg pasti team tu aktif so aku okay.

And kteorg did well kat team TBG mode and reward sume nice2. Cume still x de luck diva pro. Banyak Elite laki je... Haihh... X pe, aku focus on solo event. Time tu event Aliestar Black. I managed to get him anyway. Suppose aku takat mmpu dpat WM33 yg biase je tpi ntah nk ckap cmne, luck tu outtanowhere, aku terpull Rhyno which is a second pro Ultimate for me after Woods. :D. Happy gilaaaa. Aku grind abis2an nk pro Rhyno and glad sipi2 je sng cite, aku dpat hit WM33 kat RD.


Yayayayayayayy. Gambo bru nieh. :'D

That was close one.. :'D

At least aku proved. So next one, TBG rewards seems not good ahh until next team event featuring Sheamus. Another pro! Tpi still x cukup, sangkut kat Ultimate+ je.. Hmm. Diva la truk sgt. Kalo ade event diva best nieh. Sblom nieh ade tpi x mmpu sbb deck x lpas. Ape la nseb. Okay move on. Nak x nak, aku kena grind MiTB so aku bleh dptkan Alexa Bliss. Diva WM33 tu, harapan bleh naik,maybe sipi to WM33 but at least ade strong diva. And aku pung tlong team naik WM33 gak! Yuhuu! And another happy thing, Ultimate fusion aku is another pro gakk! FANDA-DA-DA-DA-NGO!


DA DA, DA DA DA DA DA DA.

Boom, rebuild blek deck, sikit lgi nk hit WM33. X pe, cube lgi. Ade solo event plak lpas tu. RtG solo and tau x ape yg menarikk? SAMI ZAYNNN.!! Sami Zayn tuk WM33 kad. AHHHH! Aku tergugat sbb aku tau, aku akan struggle nk dptkan beliau so aku start grinding!. YES! For Sami! At last...


AAAAAHHHHHHHHHHHHH!!!

Nak mudah, pakai trick nieh. Tpi kena grind 1+ je.

Tukar gambo Summerslam punya. Your smile are the best, wheee!

Tukar as champ. Wuuu korg bleh nmpak sipi2 je nk WM33. :(

Maka tamatlah event solo nieh. Sedih sbb x lpas Aliestar Black. Tpi nak wat cmne, ikut kemmpuan gak. Kalo dah x lpas, x yah nk poyo grind sgt kalo mmg dah x lpas.


Seram ahh dia tpi gempak kad dia. Lol.

Mse ni tgh tunggu TBG nak claim rewards and ade team event ekceli. Kevin Owens is WM33 so we're proceed. Tup2 dah tiba mse nye nk claim. And what the fking suprise is I GOT SAMI ZAYN FROM THE PACK. XD.


OMGGG. OMGGG. OMGGGG! I LIKE YOU, SAMII! :'D

SPEECHLESS. :'D

Oleh itu, I made it to WM33 after proing Sami. And here's freebie...


HA HA HA HA....

Then lpas 2 resets, ni plak aku dpat... Kebabian...


Aku bnci Sincara!!!

Haaa, pnjangnya. X pe, my story. So what? Tu je nk tulis, bce x nak bce hal msing2 bukan? Yng pasti, aku mmg bahagia ble first WM33 pro is Sami Zayn. Harap lpas nieh, bleh le nk pro Finn Balor ke.. Mne tau... Aku suka gak mamat nieh. Irishman yeah! Okay. Thanks for reading anonymous.




22 May 2017

WWESuperCard: Simple tips for MiTB.

Yo anonymous,

This post are only sharing some tips how to get all win in MiTB. I did coz I see some people were struggling to get that 2x pts, even worst always lost. So here my suggestions, all you have to do is this,


Ladies and gentlemen, I'm on Ultimate and I used WM 32 version card in my MiTB. Why? Lemme tell ya. When you puts yours stronger cards in MiTB, probably all of it isn't same tier and same pro'ed. Later when you plays, you will get the random opponents based on your deck. Let say, I put like 3 Ulimate pro'ed, 4 or 5 random Ultimate singles and 3 or 2 Elite pro'ed or Elite singles. You will definitely meet opponents alot with Elite pro'ed, Ultimate singles, WM33 singles and maybe could even worst, Ultimate pro'ed.

"You said you puts 3 Ultimate pro'ed already, meet opponents with Ultimate pro'ed won't be a problem"

Yes it is but what if your Ultimate are pro'ed in wrong way or the worst stats like Sheamus, Tye? Say the battle are in randoms. Using Sheamus Ultimate pro'ed (example) for POW and TGH are fine but what if SPD and CHA? Same as Tye, he's good at POW and CHA, you may use him or other superstars to defeat the opponent who defeated your previous card but you can't guarantee the next opponent cards are easy to pass. Probably you'll stuck and lost the mode easily. And more harder thing, the opponent also puts the Ultimate pro'ed with a strong stats superstars like Roman Reigns, Randy Orton, Seth Rollins and more. It was unfortunate. You don't know what will it be. I used Sheamus and Tye as example coz I have them both pro'ed. Its frustrated that knowing their stats are weak (they can't pass Matt Hardy WM33 Event single and Aliestar Black WM33 Event single). Tye still new (NXT card) so I guess that's why his stats are kinda low but Sheamus?! He was my freebie and even I pro'ed him, Rhyno (pro'ed) are stronger than him. WTFrog.

So as conclusion here, you need to balance the deck. Like my example (the picture), I used the WM cards so I can fight the opponent with same tier. You may use another tier like Legendary, Survivor, Harderned, Elite, Ultimate or WM33. You can't use the low cards like Rare, Super Rare, Ultra Rare or Epic coz you'll get the bronze case more than silver and gold ones.

You may wondering why I have Survivor cards in deck. That's coz I don't have enough WM cards so I put two Survivors (if combined, I mean not a pro, just two different cards with combined stats) which it helps me to defeat at least one WM card in MiTB. Like a backup plans but I preferred to have all the same tier cards. I changed them all to WM ones.


Updated.

I managed to get Alexa. Now working on other her so I can jump to WM33. Huuu.


Hope my tips could help you, anonymous. Sorry for my english or grammar if any. Stay grind. Stay happy.