Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

11 February 2017

First time solo RD SUCCESS! Huhu.

The moment of silence why you can't make it in real life. ;_;

Hah, it always Finn! lol. HD ++ reached! :D

No money! Grind like a monster. Pick doubler came on last shard.. >:(

Heyya Demon King! <3



8 February 2017

Yes! I'm on HD +, thanks to glitch!

Haikk, yo welcome anonymouse. Yes, I classify you guys as a mouse, not a human for no reason. Pfft.

Anyway, bru2 ni WWESuperCard dah endkan event team RD. My expression today was like yay and nayy.. Hyped due the glitches, it helped me improve my cards and my team!. Tbh sadly, my teammates seems likely unsocial. They didn't explore the new thing happened on twitter everyday! With hashtag WWESuperCard. You're welcome.

So yeah, dgn glitch nieh korg bleh pull card based on tier korg lah. Like me, I'm on HD so with unlimited 'power', I can pulls many HD as I want. Tpi lelama stops gak.

Caranya sng je, first korg kena tukar deck korg kat Ranked sumenye RARE shj. Pastu, korg pegi men tRD and pull any RARE cards kat situ. Nnti kluorlah RARE animation pull tuh. Menurut pencipta glitch nieh, sis CharlieMarie ckap mnjadik time team RD event je. So dgn ini aku dgn harapan besar mencuba lah abis-abisan pakai glitch nieh sblom event tamat. Okay after that, korg tukar blek deck kat Ranked mode tu ke deck asal korg blek. Then pull lgi kat event and BOOM! Dpatlah card korg.

Tpi skrg event bru je abis ptg tdi, team x smpat nk abiskan Sami Zayn (team bru naik HD). Lgipung, ade 3 ekor 'kerbau' yg x men dgn bersungguh! At least kutiplah 10 shards, ni 4 shards, 2 shards, plg teruk 0 shard! Yg 0 shard tu x tau nape x men. X de inform pape sakit ke ape, kalo takat pi sekolah? Pfft, come on. Tu dah lapuk ahh. Org dah x percaya dahhh. Aku dulu sekolah gak elok je men x de pape pung. Adek aku pung sekolah gak elok je men. Siyes aku triggered betoi sbb dah nak dpt Sami Zayn dahhh, disbbkan 'kerbau pendek' 3 ekor tu x men, usaha aku sia2 je. Aku siap grind abis sbb nk Sami Zayn.

"Pehal nak sgt Sami Zayn, HD je pung, bukan Ultimate ke Ultimate event."

Ehemm, just nak gtau korg. Aku admire Sami Zayn nieh spt mana aku admire Randy Orton. Cume yg bezanya kali ni, Sami Zayn is a muslim. Yes. He's a muslim. Dia slalu amik tau psl isu semasa especially isu Palestin, Syria, Mesir etc. Korg x tau.. sbb tu jgn tibai je nk hentam.

"Bleh percaya ke?"

Percaya ke x, korg sndri bleh tnye Kevin Steens (Kevin Owens yg dulu), mse interview dia ade ckap psl Sami Zayn (as a friend) yg dia tu muslim. Sami Zayn ni half Syria, half Canada. Aku x kesah nationality dia, aku kesahkan personaliti dia je. Cume aku hrap dia x bertatu spt Mesut Oezil tu je... (hilang respek trus :) )

So yea, team aku x dpt nak claim Sami Zayn sbb ade yg x men. EEE. Rse nk terjah je tnye pehal x men. One more, teammate tu, eric nmenye. Dia dlm chat bukan kemain nak tu nak ni tpi men haram jadah! Grind pung x! Shards x smpai 10! Tpi mntak mcm2. Aritu dia mntak SS, mse tu smpat ahh, tu pung dgn bantuan sorg lgi member, Andza_LV. Dia pung grind gak cume kali ni dia left sbb nak card HD, aku x bleh pakse dia stay, hak dia lah nk kluor kan? Dia ckap nnti lpas abis event dia dtg blek. Aku okay je. Team pung sbnarnya sipi2 nk HD cume ade noob yg x pndai train card diorg, pro x betoi. Ble gtau kat chat, x nak bce, buat bodoh. Tu yg malas nk repeat bnde yg sme. Pastu, ble dah pro x betoi, asyik kalah komplain padahal sndiri wat x betoi.

Kalo bleh aku nk lah share ape je aku pull dri glitch tu, tpi x sume aku screenshot. Berdasarkan glitch tu, aku hnya pull 5 HD cards je. Wuuuuu. Org len dekat 50 pulls. Silap aku ahhh buang mse, x expect cmtu pung. Haihh, tu lahh. Sedih. Rugi teramat. Skrg event dah and tau x ape yg kelakar tpi bangang?

This...

Aku kat sini be like, wtfrog? Lpas org dah wat mcm2 bru skrg nk settlekan? Hmmm. Teruk teramat niehh. Dia nk settlekan problem glitch, problem WAITING ON NETWORK tu ntah ble nk settle! Btw, these yg aku dpt pulled be4 its over. Ade yg dri google images tpi tu lah aku pulled.

First HD diva and first glitch pulled! <3

My second pro!

Yg ni dri google images, haihh,


Nice! Another CWC!

Abam Machka? XD

WOAHHH! WOAHHH! WOAHHHH! HEY! HEY! HEY!



Anyway, thanks for reading! Goodbye!


3 February 2017

Semester Break is almost over.. And I'm on Harderned in WWESuperCard.!

Yea esok last cuti sem CNY. X best nye blek Uni... ARGHHH! DAMN!

Ohh btw, aku dah naik HD. DAMN! YES! Kali ni progress dia x lme. Kejap je bcoz wat? Bcoz grind MiTB. 2 last month reward plg tinggi iaitu HD. WWESuperCard season 3 dah buat newest reward letak HD card kat daily login. That's nice and you know wat?! First month of new season reward is RANDY ORTON HD! DAMNNNNN! Mau x happy aku. HAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA. First HD card is Randy! Royal Rumble Winner 2017!

Welp, even aku happy tpi ade sedihnya gak. Aku struggle dgn divas card. Of coz kalo aku letak Randy kat deck nnti x balance. Berterabur.. Byk kalah sng cite. Aku pung x de any pro SS cards lgi nieh.

That's not enough to bring me to HD. I'm still in SS+ that time. Diva la punya la susah nk pull. Event pung jarang ade buat khas utk divas card. Mmg x de luck ahh! Cashdaddy ni janam. Tau telan duit je.
Tup2 abis month tu, msoklah Jan 2017. New rewards is Kofi Kingston HD. Nice gak, bleh kamcing ngan Randy. Tu pung x cukup lgi nak naik HD, mse tu naik takat SS+ je. Dlm deck lgi slain Randy ngan Kofi, ade Rich Swann HD, Pro Roman Reigns MiTB WM, Pro Nikki Bella SV Fusion and Becky Lynch Battleground WM. Sipi2 ahh gak nk HD, ce luck tu x de kat divas ekceli.

So ntah cmne ade stu mse, aku dipertemukan ngan stu trick/ glitch bouts! HAAA, mau x gilo, ape lgi crik ahh cmne nak wat. Gonna thanks to a person that posted this trick directly on WWESuperCard's twitter community.! Ape ntah nmenye. Aku try wat, aku letak harapan besar kat situ.

BOOM! JDIK WEHHH! HAHHAHAHAHHAHAH! APE LGII?! GRIND AHHH! Just make sure ade strong internet je nk bgi glitch ni jdik. DAMN! Sukalah, aku grind abis tu claim Emma SS for PRO!, kat MiTB. Done pro diva sorg! Ni blom lgi, bru SS++. Memandangkan kat MiTB reward ade Randy HD so aku pung grind nk claim dia gak. :D

WOOO! Prokan dia than naiklah HD. OHH YEAH! Freebie HD aku pung mmg the best! Ce kalo sblom tu aku msok team HD, dah tentu aku bleh pro dia, :'((  Wuuuuu!!!

DAMN SETH FREAKIN ROLLINS!


Okayy tu je nk cite. Anonymous thanks for x paham sbb omputeh x kan paham. Malaysia ade yg x paham gak, so jgn risau. You're not alone.. pfft.