Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

3 February 2017

Semester Break is almost over.. And I'm on Harderned in WWESuperCard.!

Yea esok last cuti sem CNY. X best nye blek Uni... ARGHHH! DAMN!

Ohh btw, aku dah naik HD. DAMN! YES! Kali ni progress dia x lme. Kejap je bcoz wat? Bcoz grind MiTB. 2 last month reward plg tinggi iaitu HD. WWESuperCard season 3 dah buat newest reward letak HD card kat daily login. That's nice and you know wat?! First month of new season reward is RANDY ORTON HD! DAMNNNNN! Mau x happy aku. HAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA. First HD card is Randy! Royal Rumble Winner 2017!

Welp, even aku happy tpi ade sedihnya gak. Aku struggle dgn divas card. Of coz kalo aku letak Randy kat deck nnti x balance. Berterabur.. Byk kalah sng cite. Aku pung x de any pro SS cards lgi nieh.

That's not enough to bring me to HD. I'm still in SS+ that time. Diva la punya la susah nk pull. Event pung jarang ade buat khas utk divas card. Mmg x de luck ahh! Cashdaddy ni janam. Tau telan duit je.
Tup2 abis month tu, msoklah Jan 2017. New rewards is Kofi Kingston HD. Nice gak, bleh kamcing ngan Randy. Tu pung x cukup lgi nak naik HD, mse tu naik takat SS+ je. Dlm deck lgi slain Randy ngan Kofi, ade Rich Swann HD, Pro Roman Reigns MiTB WM, Pro Nikki Bella SV Fusion and Becky Lynch Battleground WM. Sipi2 ahh gak nk HD, ce luck tu x de kat divas ekceli.

So ntah cmne ade stu mse, aku dipertemukan ngan stu trick/ glitch bouts! HAAA, mau x gilo, ape lgi crik ahh cmne nak wat. Gonna thanks to a person that posted this trick directly on WWESuperCard's twitter community.! Ape ntah nmenye. Aku try wat, aku letak harapan besar kat situ.

BOOM! JDIK WEHHH! HAHHAHAHAHHAHAH! APE LGII?! GRIND AHHH! Just make sure ade strong internet je nk bgi glitch ni jdik. DAMN! Sukalah, aku grind abis tu claim Emma SS for PRO!, kat MiTB. Done pro diva sorg! Ni blom lgi, bru SS++. Memandangkan kat MiTB reward ade Randy HD so aku pung grind nk claim dia gak. :D

WOOO! Prokan dia than naiklah HD. OHH YEAH! Freebie HD aku pung mmg the best! Ce kalo sblom tu aku msok team HD, dah tentu aku bleh pro dia, :'((  Wuuuuu!!!

DAMN SETH FREAKIN ROLLINS!


Okayy tu je nk cite. Anonymous thanks for x paham sbb omputeh x kan paham. Malaysia ade yg x paham gak, so jgn risau. You're not alone.. pfft.


0 talk here:

Post a Comment