Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

22 March 2017

HYPED! Team buat new achievement.

Wassap anonymouse. So betoi ahh ade new tier tuk WWESupercard dimana aku mmg x de chance nk pi lgi. Bru nk up, road to Ultimate. Dah la yg bru ade card James Ellsworth. Sakai betoi. Lol. Btw x de nk citer ape sgt, cume smlm WWESupercard bgi 500 credits due to maintenance on server. Aku x tau pung, bgun2 je ade latest tweet. Nseb aku x men event time tu, rmai bising kat twitter diorg. Aku malas nk men, lgipung x de pro. ZZZ.

Tpi kali ni ade team event, lgi 2 jam less akan tamat. Sje nk gtau team aku success bleh men smpai HD. Huhu, ...


Abam Tye punya event kali ni. Lgu theme dia best, check kat playlist. Muka dia lgi hensem ahh, diorg x pndai amik gamba yg elok... Lol.


We made it to HD. Before this asyik sangkut kat SS je...


Thanks sbb contribute, ade lgi kat bwh tpi malas nk tunjuk. Top 5 dah lah.

I'm happy beb! Sbb Brock tu actually my another pro. Kat daily login dah ade actually, even kalo aku x men pung aku x heran sbb sblom nieh aku dah pernah pull single beliau. X expect plak this month featuring him. Aku pung suka ahh. X pe, lgi stu tu bleh buat food fusions.


The fifth HD pro! :D


HAHAHHAHA, yg nieh..


Dua hari missed sbb x update. Glad smpat update kat rumah. Rusev pung pro, :3


Welp tu je gais nk coret. Thanks sbb bce ke ape ntah korg buat. Bye, have a good dayy...

Psst,.. credits tu aku dah bzirkan, kohkoh,

Attitude: DESTROYED.

Yg ni dah diskaunkan turun 300 credits, beli. Pastu terbazir kat MiTB mode plak 125 credits, :'(( Then last abiskan trus tuk team event. HAHAHHAHHA. Alorh, nk beli pack dia mahal nk mampuih, mne cukup 500 credits. Plg murah 100 tpi COMMON KE RARE, mmg x ahh. Wat pe..




0 talk here:

Post a Comment