Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

20 April 2017

ULTIMATE TIER! Shit freebie and damn YES EVENT CARD!

Fuhh!, event latest mmg the best. Kali ni ft. Hardy Boys plak, dua org jdik event cards! Yg lgi best (solo RD), aku ade chance nak dptkan kad WM33. Damn plg tinggi tier tu! Aku time tu tgh Elite+ but nothing impossible ahh. So here the result,


Damn! WM33 is KEN SHAMROCK!

So I managed to finish it only for a day! Yay me! and bout glitch. Then aku x sabo if tmbah Shamrock nnti bleh naik Ultimate. Ye lah, WM33 kot. Bukan sikit.! 


Tpi luck x menyebelahi aku,..


Kau tgk!, sipi2 wat de fak! D':

Aku pung time tu nk otw ladder reward. Kalo bleh x nk Elite, nak ahh Ultimate. Then, aku train Ken abis2an still x smpai Ultimate. So aku try add enchantment, finally made it.




Pastu nk kekalkan (sbb nnti smbil pkai enchantment trus hilang), aku x usik ranked mode. Aku men kat wild mode je, tukar kad len. Jgan pakai yg dah letak enchantments. Haa, time tu aku dpat Ultimate freebie,..


Wuu...

Ahh, lantak ahh. Asalkan aku dah Ultimate, bleh le dpt ladder reward Ultimate. Hahahha, kat team, yg len letak kad power2 tpi aku letak yg weak mcm Sheamus nieh. Lol. Aku buat brsbb, kang diorg abiskan enchantment aku. Time tu aku rjin2 men wild mode until 40k played, dah dpt ladder reward.


Tu dia 40k! Damn me!

40k ladder reward... ZZZ. Pung x de pro.

Aku train beliau, nvr expect with him, I'm able to reach Ultimate in RD! YES! Ade chance aku dptkan Matt Hardy! Event card! Aku grind gila2 doh. Dah la rmai yg power ble smpi tier nieh tpi glad I made it.

Lgi empat jam lebih, time tu dah nk kul 4/5 pgi rsenye.. :')

Disbbkan ni, aku lack of sleep, huhu. Mmg aku tido awal esoknya, hahahhaha. Kalo x, mati ahh aku. Nice gak, so kat ranked mode dah confirm Ultimate sbb ade Matt Hardy!


Aku x mmpu nk achieve Jeff sbb tier x smpi WM33.

Fuhh! Damn yeah. Teammates pung rmai improve. Certain dah ade WM33 Ken and UL Rhyno. Team dah naik Elite+! Yay!


YEAH! Best event ever played.

In addition today, aku pulls 2 cards from team event. Dua2 pro. <3






That's all from me! Thanks. Bye. Brambus, lol.