Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

24 May 2017

Finally! I hit WRESTLEMANIA33 tier!


WUUUUUUUUUUU. Speechless! Speechless! 

I finally did it! Slalunya aku terbantut nk smpi lvl tinggi2 cmni. Mcm season 1 plg tinggi Wrestlemania, aku just mampu Survivor je tu pung banyak kad x collect and sorg je pro tu pung luck adek. Then season 2, aku takat Wrestlemania je, plg tinggi Summerslam. Huahuahua... And here I am, in season 3, from Wrestlemania to Wrestlemania 33! Haaa. Jauh weh prjalanan. Aku x spend money pung, tu yg pnting. (Well, plg x pung aku sedekah bape kurg se sen je tuk ads, ;_;). Tpi tulah, grind to grind, then worth at the end.

Before this, aku stuck kat Ultimate+. Mse tu ade Matt Hardy WM33 Event, Aliestar Black WM33 Event, Xavier Woods UL Pro, Sheamus UL Pro, Naomi UL MiTB and Charlotte UL. Time nie mmg struggle nk crik diva, plg better pung nak lah diva EL Pro tpi luck asyik dapat EL laki je byk. Haaa, week lpas, aku mcm dah dekat 5/6 pull EL Rusev ngan HD Seth. Aku x tau pehal depa dua nieh nk sgt dtg kat aku. Aku perlukan diva ahhh! :'D. Ahhh, bukan tu je. Time aku mse Ultimate biase je, aku dah pull HD Almas and HD Morgan dekat 3/4 kali. HAHHAHAAHAHHAHHAHA. Lucky kan? Aku silver star diorg sume nieh. Woo? WOO!

Ahh. Then, kali nie ade new team mode, team Battleground. Diorg ckap mcm game ala2 CoC tpi aku x tau cmne ntah. So aku just wait la cmne kan. Rupanya simple je, hmm, okay. So aku decide nk out dri team lme sbb tbh, certain member dlm tu x helping weh. Even worst, x pernah nk develop cards yg ade. I mean, x de update ke new card ke, pull ke tpi x, duk biar je. Lgi sedihnya dah lah freeloader.

"Freeloader?"

Haah. Mcm org amik kesempatan. Dia dah la x men tpi msok team kuat2. Pastu redeem kad selamba je and blah msok team len. Ade yg jahat, dia perli or kutuk team tu and dia x yah pikir bab kena kick sbb akan dikick pung. X men katakan...

Mmg rse sedih sbb team tu aku sndiri developed kan dri tier Wrestlemania.. smpi lah Elite. Lme tau.. Tpi tulah, masalah aku gak ekceli sbb aku ni mudah kesian kat org. Mcm org tu, kte dah kenal dia even dia x brape nk aktif. Kekadang rse brsalah nk kick tpi tier team terbantut sbb kad dia yg weak gak. Tu yang fedup ahh, aku pung dah Ultimate time tu and aku ngan adek grind gila babi time stu team event. Mak aihh. Penat doh.. Then kteorg kluor crik team Ultimate and not bad start ahh. Members team pung bleh tahan friendly. Tpi aku x pikir tang tu, yg pasti team tu aktif so aku okay.

And kteorg did well kat team TBG mode and reward sume nice2. Cume still x de luck diva pro. Banyak Elite laki je... Haihh... X pe, aku focus on solo event. Time tu event Aliestar Black. I managed to get him anyway. Suppose aku takat mmpu dpat WM33 yg biase je tpi ntah nk ckap cmne, luck tu outtanowhere, aku terpull Rhyno which is a second pro Ultimate for me after Woods. :D. Happy gilaaaa. Aku grind abis2an nk pro Rhyno and glad sipi2 je sng cite, aku dpat hit WM33 kat RD.


Yayayayayayayy. Gambo bru nieh. :'D

That was close one.. :'D

At least aku proved. So next one, TBG rewards seems not good ahh until next team event featuring Sheamus. Another pro! Tpi still x cukup, sangkut kat Ultimate+ je.. Hmm. Diva la truk sgt. Kalo ade event diva best nieh. Sblom nieh ade tpi x mmpu sbb deck x lpas. Ape la nseb. Okay move on. Nak x nak, aku kena grind MiTB so aku bleh dptkan Alexa Bliss. Diva WM33 tu, harapan bleh naik,maybe sipi to WM33 but at least ade strong diva. And aku pung tlong team naik WM33 gak! Yuhuu! And another happy thing, Ultimate fusion aku is another pro gakk! FANDA-DA-DA-DA-NGO!


DA DA, DA DA DA DA DA DA.

Boom, rebuild blek deck, sikit lgi nk hit WM33. X pe, cube lgi. Ade solo event plak lpas tu. RtG solo and tau x ape yg menarikk? SAMI ZAYNNN.!! Sami Zayn tuk WM33 kad. AHHHH! Aku tergugat sbb aku tau, aku akan struggle nk dptkan beliau so aku start grinding!. YES! For Sami! At last...


AAAAAHHHHHHHHHHHHH!!!

Nak mudah, pakai trick nieh. Tpi kena grind 1+ je.

Tukar gambo Summerslam punya. Your smile are the best, wheee!

Tukar as champ. Wuuu korg bleh nmpak sipi2 je nk WM33. :(

Maka tamatlah event solo nieh. Sedih sbb x lpas Aliestar Black. Tpi nak wat cmne, ikut kemmpuan gak. Kalo dah x lpas, x yah nk poyo grind sgt kalo mmg dah x lpas.


Seram ahh dia tpi gempak kad dia. Lol.

Mse ni tgh tunggu TBG nak claim rewards and ade team event ekceli. Kevin Owens is WM33 so we're proceed. Tup2 dah tiba mse nye nk claim. And what the fking suprise is I GOT SAMI ZAYN FROM THE PACK. XD.


OMGGG. OMGGG. OMGGGG! I LIKE YOU, SAMII! :'D

SPEECHLESS. :'D

Oleh itu, I made it to WM33 after proing Sami. And here's freebie...


HA HA HA HA....

Then lpas 2 resets, ni plak aku dpat... Kebabian...


Aku bnci Sincara!!!

Haaa, pnjangnya. X pe, my story. So what? Tu je nk tulis, bce x nak bce hal msing2 bukan? Yng pasti, aku mmg bahagia ble first WM33 pro is Sami Zayn. Harap lpas nieh, bleh le nk pro Finn Balor ke.. Mne tau... Aku suka gak mamat nieh. Irishman yeah! Okay. Thanks for reading anonymous.




0 talk here:

Post a Comment