Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

15 July 2017

First pro event WM33.

Get hyped!

Aku bru je berjaya dptkan WM33 event and its a success pro. Sbb dah nme pung event card, depends ahh kalo mmpu bleh ahh. Ni lah kisahnya, WM33 Event John Cena adalah yg pertama. Ataupung maybe yg terakhir, lol. Dunno lah if depa nk wat tier bru. Standby je lah, nk tier bru.


You can't see him.

You just can't. I'm a magician.

Kebetulan dlm process event tu ade Braun, pung another pro in making. And lgi best, time awal event tu bru nk start men, tetibe pull plak mamat niehhh.


Google punya. Excited sgt smpi x screenshot. PRO!

Pergh, luck tu power beb. Tpi kat TBG rewards x de pro, dpt Dean. Huhu. Ohh well, sebnarnya if ade dua cards WM33 pro pung dah bleh dpt pro event card tpi aku kekadang cpat fedup gak. Aku pung ade life gak wehh. Idaklah nk melayan game je. Lols.


Deck ni bleh bwk 5+ pts smpi abis.

Diva mmg prob truk weh. Ni nk otw ladder reward, ntah dpt ke x, Hopefully dpt pro ahh. Huhu. Okayy, tu je nk cite. X de byk mne tpi still another achievements. Thanks for reading.!


0 talk here:

Post a Comment