Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

27 August 2017

First pro event of new tier and hit Summerslam '17 +!


Herher. Ngantok ahh. Lol. K whatever. Smlm dah abiskan event RtG Kurt Angle. Walaupung memcm jnis opponents yg aku hadap tpi aku berjaya lpas! Coz mostly depa ade byk events pro and aku ade 3 je., ;_;. Well it doesn't matter tho. Yg pasti aku ade pro new tier, event card.


Credits tu free je dr daily login.


Maka dgan itu aku tukar deck ngan pakai taktik yg biase org buat. Ni bukan glitch, just taktik je.


The sht is real!


And during RtG, aku dpat pull tier reset :D


KING!


Triggered gak sbb lme x pull tpi Neville pung jdik ahh drpd nothing.. Herher. And more happier is, otw nk abiskan Kurt Angle tu dpt pull another reset!


And a pro! Damn Sasha! Stay bossy! >:D


Tu je nk update. Sje nk kongsi kebahagiaan. Btw, owner yg jahat tu dah disband team dia. Msok team kawan dia yg duk gtau aku x men bagai tu. Lol. Ade kelmarin dia dm aku tnye ape yg aku ckap kat members yg len sblom left. Aku ckap ahh x de pape pung, nape kan?. Then dia ckap sjak aku left, rmai members yg left gak. I was like wtf dia nk tuduh aku curik members dia kah? Aku reply ape kena mengena ngan aku?. Pastu ohh, dia expect aku ade pengaruh yg len suruh left team. Meh. Dia tu perangai cm setan. Nak je ckap tpi malas nk layan so dah la kat situ. Hahahah! Funny dia disband team dia. Padan muke. Balasan tetibe kecam aku. Pehal manusia cmnieh. K bye!

*Still hoping for Finn and Sami tho.😿



22 August 2017

Aww that's sweet. JK, GODAI.


Welp, smlm punya story. Aku rse ni first time kena serang cmni and tbh, aku mmg sedih ahh. Sedih sbb sikap. Ingtkan org Melayu je bangang2 kecam, om puteh pung sme gak ehh. Tu ahh, first time terkena. Ni sume tang game la gak. Ha ha, korg mesti pikir ntah pape. Well yes mmg ntah pape tpi game pung if sesapa x nk tlong, spe yg x marah. So kat sini, si dia nieh ekceli aku okay je ngan dia. Sblom nieh, elok je smbang2 hu ha hu ha bagai. Bezanya dia tu lgi power mencarut ahh brbanding aku. Aku plg truk pung kat sosial nieh skadar fck ke sht. If geram sgt, mmg ckap direct ahh ejaan tu. X cover dahh. 

Since new tier msok, aku nk lah kad2 bru. Aku ade ragu2 ngan current team sbb mcm x hidup je tu yg menyebbkan aku left team tu. Just x sangka ade yg tnye nape aku left. Aku mcm x nak ahh dia terasa aku left sbb team tu x aktif tpi org2nya baik je. Then aku buat x tau ahh ngan dia last2 dia kecoh kat twitter dia ckap org2 yg left tu x bersyukur. Ehh. Kena maki plak... Aku pung defend ahh diri tpi ckap bahasa rojak je lah. Paham x paham nseb lah. Bukan x bersyukur, maybe dia patut ckap x berhati perut ke, lol. Sbb x bersyukur tu x kena ahh, aku men tau sume events. Aku plg top dlm team, always number 1. Tu psl aku dare kluor, dare defend. Depa no 2, 3 and so on.

Kesan dri tu, aku pung nk join team sorg nieh yg aku ckap power mencarut. Team dia mmg super aktif so aku decided nk join. Then aku men ahh, TBG done recharge. All set. Ade sorg je x recharge full tpi bgi aku dia okay. (Cume dia Spanish, herher). Aku ade letak kad tuk train kan. Dia tegur aku letak stu kad je yg untrained. Aku pikir ohh nnti tkot x sdr ke ape, okay lah. Folo je lah. Aku pung msj dia event starts kul 5 pgi so aku lambat gerak ahh. Kebetulan time tu ade game bola, City vs Everton. Aku tgk sbb FPL tau. JAJAAJA. Game tu plak abis kul 5 gitu then aku trus tido. Esoknya bgun, aku check twitter dulu. Skali si dia serang aku sbb aku x men. Dia ckap aku nieh beria2 benci freeloaders bagai tpi x hidup. I was wthell bro?! Mmg aku panas ahh pehal kau. Aku dah ckap dah event start kul 5 pagi. Ape dia expect yg aku akn men time gitu, dah tntu aku nk tido. Dia nk mati cepat dia sorg je lahh. Fakof ahh dia.


Ohh. Much piggy.


Aku dah mamai bgun2 bnde setan plak ade. Dm ahh dia...


So dorkk.

Dia siap screenshot ohh aku. Aku rse maruah tercalar kat situ disbbkan org yg x memahami. Org yg x paham ape tu different timezone. Aku pikir dia US, not he said his ENGLISHMAN. Aku ade tweet, "not gonna blame #MCIEVE for causing me sleep and wake up late coz someone accused me as a freeloader just bcoz I'm in different zone". Oh, aku ingt ayat nieh. Sepatah demi sepatah. Aku bukan calang2 pompuann. Okay, then aku open the app and men ahh. Dia suruh dptkan 450+, alright! No problem. Then ble dah kutip 450+ pts, dia ckap aku spend money ahh ape ahh. Aku pung ehh kau nk aku bgi pastu tuduh aku memcam plak, pehal kau setan. Aku ckap ahh ade trick nk dptkan byk title doubler, dia still pikir aku spend money. Hah, lantak kau la setan. Aku malas nk gado, dia siap bwk msok dlm team chat skali. Lol. Semak ahh kat situ, ade aku kesah. Cmne ntah yg len bleh relax, ntah depa ni jnis tunduk je kat dia. Aku, no way ahh. Aku mmg fight. Dia spe nk memaki aku. Dia ingat aku x tau free bout glithes tu. What a stupid owner. Bnde nieh sume org dah tau, yg noobs je x tau. 

And I did it. Aku nk bersihkan nme aku dgn grind sbyak yg aku bleh. Lgi best 1000 tpi x lepas sbb ade member deck dia weak. Asuka single WM33, such a weaklings. Ckap min 400 tpi ade lgi x smpi 300 and 350, hotak dia x plak nk marah ke maki! Fakof you owner! FAKOFFF!. So here am I. Heh.

With 18 hrs left

Almost the end of the event

Bukan edit ehh. Font phone are obvious the previous pic was from him and latest was screenshot of mine. He's the second. Dia pung promote aku kat team, if aku stay. Hah. Spe nk stay? Who? Me? Nope. Fakof you owner. You are the first and the last person who causing this stupid problem and destroyed my name! Hope someone with attitude like you can die quickly as you always skip your sleeping hours. Such a spoiler!

BTW, this is a freeloader. Surprise!


YOU SUCK! YOU SUCK! YOU SUCK!

Tu je nk coret. Have a nice day. Not recommended to join "we got 2words4ya" team.! Hope you can't stand long. Hope you die quick. Lol.




19 August 2017

SUMMERSLAM '17 IS HERE!

HYPED! Happy ngan new update. Ekceli aku ade problem ble nk update game sbb asyik kena 'preparing to download' and 'unable to download require assets (9)'. Ni membuatkan aku jeles gak sbb yg len dah update and post their freebies. Herher. Aku smpai kena reset dua kali phone weh.. :'( bru bleh update.

And surprised, a diva..


Ravishing Lana!

Its a diva, how unfortunate honestly. Slalu rare la nk dptkan diva, even mne2 tier pung. If beli je mmg lah bleh tpi x seronok, bwek! And event kali nie ft. Kurt Angle! and of coz, dah settled!


Whoopie!

Sume org ingat Jinder SS17 tu, sebelah Kurt. Last2, Jason Jordan. HAHAHAHAHAHAHHAHAHAH. Yg ade freebie tu utg ahh. But event ni ade spoilers gak ahh. Glitched and worst. 

:'D

Aku punya excited serang Sheamus. WM33 pro > UL pro, smbil tu aku tgk youtube kat pc. Skali tetibe ade bunyi. kalah, 'ting ting!'. Aku pung pehal tetibe kalah. Check blek, wtf ahh stats Sheamus mak aihhh. 100k woiii! Pehal naik mendadak plak nieh. Adoi problem lgi RD. Sblom dah kena tpi 3000 je, ni 100k. Post kat twitter tang tu, tgk #WWESuperCard mmg rmai komplen. HAHAHAHHAHAH. Mmg kentut ahh catdaddy. Tpi ade sahabat follower ni bgi tips cmne nk take over stats 100k. Aku listened and good, its works. :D


HAAA AMIK SPEED BROCK LESNAR, :'D

Still aku struggle gak men sbb bnde bangang nieh. Herher. Oh btw, this is kinda my early pull. Tekan2 smbil men Saidina. (If you guys dunno, permainan Saidina mcm Jutaria). Check cards sbb full, time nk sacrifice tu x sdr ade pull. HUHU!


Legit Boss! SASHA BANKS!

Ni tgh cube nk dptkan another pull but not in their time yet. Ade yg dpt freebie Sami Zayn, Asuka ngan Randy Orton. Hmm.. Finn major dpt yg second pull. Aku mmpu curik gamba Sami Zayn je, yg len x terpikir nk curik. HWAAAAAAGHRANG.!


<3

Gamba yg len lawa except Finn ngan demon nya. Herher, aku suka lgi if dia pakai Bullet Club attire. Berhrap sume ni the next pull.


Wonder how's Kurt finisher? Check it out! Gorgeous posing je la bgi aku.




Okay tu je nk coret. Bye.



11 August 2017

NEW TIER INCOMING! EXCITED!

PERGH! Finally, WWESuperCard release new tier. Memcm org komen tang nieh but for me, hype! Sbb cntek design nya and depa lenkan drpd yg sblom like HR, EL and UL. X sabo nieh. Depa ckap update tu, mengikut anggapan community ahh, Rabu or Khamis. Aku hope x de team event nnti, ha ha ha. Malas nk tunggu, x sabo nk update je. Team pung dah ready tuk new tier. SUMMERSLAM '17, I'm coming!

Wishes freebie:
  • Finn Balor
  • Sami Zayn
  • Asuka
  • Randy Orton
  • Not Ellsworth or no, please
  • Any diva but Asuka first
  • Priority on Finn and Sami, :3



Takot ahh..




Dengan ini, saya berasa bersemangat nk men event the Rock. Kohkohkoh. Bye.

More info bout this : WWESuperCard.



7 August 2017

WWESuperCard special RD event.

Pergh. Terbaik ahh, at least. Ramai komplen nk new tier. Aku pung nak gak new tier tpi idaklah nk komplen sbb ye lah, buat game bukannya senang lgi2 yg berserver. Game ni mmg memillion donlod so korg dah bleh expect brape users blom include additional accounts yg depa wat. But tu lah, ssetgh nk men je x pikir yg org busy, ade life. Salah depa gak spe suruh spend money in game. Org len men grind kot, depa beli2 kad dah tentu cepat naik. X de enjoyment ahh. Youtubers x yah ckap, depa diperuntukkan money so depa sndiri x kesah spend brape byk pung. Different ahh ngan yg acah2 youtuber and show off. Ade yg wat video SuperCard nieh tpi bgi aku sia2 ahh sbb pandangan aku, first game ni biase2 je mcm men kad. Second, game ni x de keseronokkan yg ketara. I mean, if mcm WWE Immortal tu haa korg bleh bergerak, lawan. Like SuperCard, korg just tekan2 je.. Ni pandangan aku ahh. Byk lgi sebenarnya tpi aku x tau nk describe cmne.

"WE WANT NEW TIER"

"I'm stop playing"

"WHO CARES? WE WANT A NEW TIER"

"This game is boring now"

Berlambak bnde ni post kat twitter. Even ade yg retire. X.. Jap. Yg aku x paham, depa dah retire perlu ke menyemak kat WWESuperCard community? Korg dah stop kan? So get back to your life. Aku annoy kot tgk org cmni. Beria konon screenshot "uninstall the app" tpi x buang pung. Pindah je kat next screen and buat konon dah delete. Pastu ade yg beria ckap, "I'm good after retirement from SuperCard.. blah blah". Kemon ahh ppl. X perlu kot. Lgi nyampah adelah. Aku tabik kat sesapa yg x men tpi nk daily login je. Lol. Pandai ahh. X yah penat2, daily login je. Tuk low tier bleh ahh, dah jauh2 tu dah x heran. Wat fusion food je.

Huhu. Aku pung sesaje update blog. Haa, ckap tang Special RD event. Ekceli, SuperCard wat event ft Throwback cards. Nk dptkan kena beli kat shop, so for me this is an opportunity ahh. And it was successful!


CAN YOU DIG IT, SUCKA?!

3:16

JUST BRING IT!

Legend: 'The American Bad Ass' Undertaker
Survivor: Road Dogg
Wrestlemania: Batista
Summerslam: Triple H
Hardened: Ric Flair
Elite: Trish Stratus
Ultimate: SCSA
Wrestlemania 33: Booker T
Wrestlemania 33 Event: The Rock

Haa. Throwback pung x sume berguna since aku dah hit WM33 dah. Kalo nk gak, x sume bleh tukar gamba you know? Then, aku maleh ahh nk kejar yg len.

Ni plak daily login yg featuring Throwback cards at the end.!




Ni je nk cite. X ape lah sgt. Oh. Btw. TADAAAAA!!!!


THE RAREST PULL ANIMATION! FUHHHHHHHHH! AKU PULL DIAAAA! WAAAAAAAAA!!!1

Tau x betapa bahagianya bile pull favorite sndiri. Ni pull time event RtG Mae Young (rip). Dia tau aku nk sgt Sami Zayn even though aku dah ade pro dia dah. HAAA, aku x kesah sebenarnya. Sepuluh ke sejuta aku sanggup. Lol. Aritu dah pull Asuka. Favor aku gak tpi diva. Pepaham je lah. Skrg aku mngharap Finn kluor. Kemon ahh Finn Balor. Orton pung aku ade pro gak. Tinggal Finn Balor je wehh. Adui rare betoi mamat nieh.

Kay tu je. Bye.