Blog ni sesaje update utk syok sendiri oleh owner. From left, Manuel Lanzini, Andre Schuerrle, Sami Zayn, Finn Balor and Marco Reus.

Followers.

19 August 2017

SUMMERSLAM '17 IS HERE!

HYPED! Happy ngan new update. Ekceli aku ade problem ble nk update game sbb asyik kena 'preparing to download' and 'unable to download require assets (9)'. Ni membuatkan aku jeles gak sbb yg len dah update and post their freebies. Herher. Aku smpai kena reset dua kali phone weh.. :'( bru bleh update.

And surprised, a diva..


Ravishing Lana!

Its a diva, how unfortunate honestly. Slalu rare la nk dptkan diva, even mne2 tier pung. If beli je mmg lah bleh tpi x seronok, bwek! And event kali nie ft. Kurt Angle! and of coz, dah settled!


Whoopie!

Sume org ingat Jinder SS17 tu, sebelah Kurt. Last2, Jason Jordan. HAHAHAHAHAHAHHAHAHAH. Yg ade freebie tu utg ahh. But event ni ade spoilers gak ahh. Glitched and worst. 

:'D

Aku punya excited serang Sheamus. WM33 pro > UL pro, smbil tu aku tgk youtube kat pc. Skali tetibe ade bunyi. kalah, 'ting ting!'. Aku pung pehal tetibe kalah. Check blek, wtf ahh stats Sheamus mak aihhh. 100k woiii! Pehal naik mendadak plak nieh. Adoi problem lgi RD. Sblom dah kena tpi 3000 je, ni 100k. Post kat twitter tang tu, tgk #WWESuperCard mmg rmai komplen. HAHAHAHHAHAH. Mmg kentut ahh catdaddy. Tpi ade sahabat follower ni bgi tips cmne nk take over stats 100k. Aku listened and good, its works. :D


HAAA AMIK SPEED BROCK LESNAR, :'D

Still aku struggle gak men sbb bnde bangang nieh. Herher. Oh btw, this is kinda my early pull. Tekan2 smbil men Saidina. (If you guys dunno, permainan Saidina mcm Jutaria). Check cards sbb full, time nk sacrifice tu x sdr ade pull. HUHU!


Legit Boss! SASHA BANKS!

Ni tgh cube nk dptkan another pull but not in their time yet. Ade yg dpt freebie Sami Zayn, Asuka ngan Randy Orton. Hmm.. Finn major dpt yg second pull. Aku mmpu curik gamba Sami Zayn je, yg len x terpikir nk curik. HWAAAAAAGHRANG.!


<3

Gamba yg len lawa except Finn ngan demon nya. Herher, aku suka lgi if dia pakai Bullet Club attire. Berhrap sume ni the next pull.


Wonder how's Kurt finisher? Check it out! Gorgeous posing je la bgi aku.


video


Okay tu je nk coret. Bye.



11 August 2017

NEW TIER INCOMING! EXCITED!

PERGH! Finally, WWESuperCard release new tier. Memcm org komen tang nieh but for me, hype! Sbb cntek design nya and depa lenkan drpd yg sblom like HR, EL and UL. X sabo nieh. Depa ckap update tu, mengikut anggapan community ahh, Rabu or Khamis. Aku hope x de team event nnti, ha ha ha. Malas nk tunggu, x sabo nk update je. Team pung dah ready tuk new tier. SUMMERSLAM '17, I'm coming!

Wishes freebie:
  • Finn Balor
  • Sami Zayn
  • Asuka
  • Randy Orton
  • Not Ellsworth or no, please
  • Any diva but Asuka first
  • Priority on Finn and Sami, :3



Takot ahh..


video


Dengan ini, saya berasa bersemangat nk men event the Rock. Kohkohkoh. Bye.

More info bout this : WWESuperCard.



7 August 2017

WWESuperCard special RD event.

Pergh. Terbaik ahh, at least. Ramai komplen nk new tier. Aku pung nak gak new tier tpi idaklah nk komplen sbb ye lah, buat game bukannya senang lgi2 yg berserver. Game ni mmg memillion donlod so korg dah bleh expect brape users blom include additional accounts yg depa wat. But tu lah, ssetgh nk men je x pikir yg org busy, ade life. Salah depa gak spe suruh spend money in game. Org len men grind kot, depa beli2 kad dah tentu cepat naik. X de enjoyment ahh. Youtubers x yah ckap, depa diperuntukkan money so depa sndiri x kesah spend brape byk pung. Different ahh ngan yg acah2 youtuber and show off. Ade yg wat video SuperCard nieh tpi bgi aku sia2 ahh sbb pandangan aku, first game ni biase2 je mcm men kad. Second, game ni x de keseronokkan yg ketara. I mean, if mcm WWE Immortal tu haa korg bleh bergerak, lawan. Like SuperCard, korg just tekan2 je.. Ni pandangan aku ahh. Byk lgi sebenarnya tpi aku x tau nk describe cmne.

"WE WANT NEW TIER"

"I'm stop playing"

"WHO CARES? WE WANT A NEW TIER"

"This game is boring now"

Berlambak bnde ni post kat twitter. Even ade yg retire. X.. Jap. Yg aku x paham, depa dah retire perlu ke menyemak kat WWESuperCard community? Korg dah stop kan? So get back to your life. Aku annoy kot tgk org cmni. Beria konon screenshot "uninstall the app" tpi x buang pung. Pindah je kat next screen and buat konon dah delete. Pastu ade yg beria ckap, "I'm good after retirement from SuperCard.. blah blah". Kemon ahh ppl. X perlu kot. Lgi nyampah adelah. Aku tabik kat sesapa yg x men tpi nk daily login je. Lol. Pandai ahh. X yah penat2, daily login je. Tuk low tier bleh ahh, dah jauh2 tu dah x heran. Wat fusion food je.

Huhu. Aku pung sesaje update blog. Haa, ckap tang Special RD event. Ekceli, SuperCard wat event ft Throwback cards. Nk dptkan kena beli kat shop, so for me this is an opportunity ahh. And it was successful!


CAN YOU DIG IT, SUCKA?!

3:16

JUST BRING IT!

Legend: 'The American Bad Ass' Undertaker
Survivor: Road Dogg
Wrestlemania: Batista
Summerslam: Triple H
Hardened: Ric Flair
Elite: Trish Stratus
Ultimate: SCSA
Wrestlemania 33: Booker T
Wrestlemania 33 Event: The Rock

Haa. Throwback pung x sume berguna since aku dah hit WM33 dah. Kalo nk gak, x sume bleh tukar gamba you know? Then, aku maleh ahh nk kejar yg len.

Ni plak daily login yg featuring Throwback cards at the end.!




Ni je nk cite. X ape lah sgt. Oh. Btw. TADAAAAA!!!!


THE RAREST PULL ANIMATION! FUHHHHHHHHH! AKU PULL DIAAAA! WAAAAAAAAA!!!1

Tau x betapa bahagianya bile pull favorite sndiri. Ni pull time event RtG Mae Young (rip). Dia tau aku nk sgt Sami Zayn even though aku dah ade pro dia dah. HAAA, aku x kesah sebenarnya. Sepuluh ke sejuta aku sanggup. Lol. Aritu dah pull Asuka. Favor aku gak tpi diva. Pepaham je lah. Skrg aku mngharap Finn kluor. Kemon ahh Finn Balor. Orton pung aku ade pro gak. Tinggal Finn Balor je wehh. Adui rare betoi mamat nieh.

Kay tu je. Bye.